Behandlinger hos Klinik Frydendal​

KUNDERNE SIGER

Fantastiske resultater og ærlig vejledning *​

​Hos Per får man en ærlig vejledning. Han råder dig ikke til at gøre noget som vil give et dårligt resultat. Han ved hvad han snakker om og så er han top professionel! Der er altid en sludder for en sladder med Per mens man bliver fedtfrosset - hvor resultatet efter en behandling er vild!

Vil altid anbefale Per og Klinik Frydendal!!

Ida Reves Dinesen

Betryggende og behagelig *​

Jeg var inde og få en fedtfrysning på nedre mave region, idet jeg gennem mange år har kæmet med at få min delle på maven væk. Før vi gik igang fik jeg en detaljeret forklaring om forløbet, og hvilke bivirkninger (positive og negative) man kunne opleve, hvilket var super betryggende! Behandlingen gik super fint og han var hele tiden inde og spørgs om alt var som det skulle være. Jeg følte mig som førstegangsklient i super gode hænder, og jeg vender stærkt tilbage til en omgang til i fryseren :)

Patrick Ljungvall

FEDTFRYSNING *​

Kunne godt tænke mig en fedtfrysning, syntes det lød godt, og gik så ellers i gang med ar undersøge, hvor og hvornår det kunne lade sig gøre. Mit valg faldt på Klinik Frydendal, og den 23. januar 2016 var jeg der for første gang. Jeg var spændt, ville det virkelig kunne ses, og hvordan var det?

Det var vildt afslappende, jeg lå en times tid og hyggede mig, og det gjorde slet ikke ondt. Allerede et par dage efter behandlingen, var der flere, der spurgte mig, om jeg havde tabt mig. Det var godt nok hurtigst, tænkte jeg, og spekulerede ikke mere over det.

Så var jeg hos Per anden gang, hvor jeg så blev målt og vejet. Og hold da op. På kun 1 måned, er jeg blevet hele 6 cm mindre omkring livet. Og det kan virkelig ses, skal jeg lige hilse og sige.

Jeg fik endnu en behandling, hvor jeg fik en shockwave bagefter. Jeg går og glæder mig og er meget spændt på resultatet. Jeg er imponeret, Per kan virkelig sit kram.

Jeanette, Søllerød

Fantastisk *

Fantastisk! Ærlig vejledning og effektiv behandling. Har fået renset huden og fået fjernet hudorme i ansigtet. Derudover har jeg fået fedtfrysning på flankerne - og wow! Hvilket resultat.

Har kun fået 1 behandling, og jeg har virkelig tabt fedt. Jeg er så glad - man ved bare at når man kommer til Per så er der ærlig snak, og Per ved hvad han taler om.

Altid en anbefaling herfra.

Louise

Professionel behandling *​

Jeg fik en yderst professionel behandling med en tilhørende grundig gennemgang af proceduren. Følte mig godt behandlet og en stor tillid til behandleren både hvad angår hans viden og udførelse af proceduren, men også hvad der angår en ærlig forventning til resultatet, samt hvilken behandling der er den bedste for den enkelte.

Betina Mette Wegener

Fedtfrysning & Emsculpt *

Jeg har været igennem et forløb hos Per med fedtfrysning og EM-sculpting. Min mave er blevet fladere og meget mere tonet. Er super tilfreds og meget glad med mit resultat. Per er virkelig professionel, og meget behagelig at være hos. Han giver sig tid til at forklare og fortælle om behandlingerne. Jeg kommer helt sikkert tilbage til Per og kan klart anbefale ham til andre.

Sabrine

Jeg er godt nok imponeret *​

Jeg fik foretaget en fedtfrysning på inderlårene i håb om, at noget af min appelsinhud ville forsvinde, og det har overgået alle mine forventninger. Ikke nok med at mine lår blev mindre, det gjorde alle de andre "problemområder" også!

Per var støttende og forstående, havde et fantastisk humør og gjorde mig i det hele taget rigtig tryg ved hele processen. Hvis du vil have god service, en hyggelig og tryg samtale og ikke mindst være i gode hænder, så kan jeg klart anbefale Per og Klinik Frydendal.

Sara

Fantastiske resultater og professionel rådgivning *

Jeg kan kun give min allerbedste anbefaling til Klinik Frydendal. Jeg har fået to fedtfrysninger på maven og har tabt 14 cm i taljen over 4 mdr. Så selvom jeg tænkte, at det var "Kejserens nye klæder" om igen, så må jeg bare sige, at der er effekt af fedtfrysningsbehandlingerne, og jeg tager mine ord i mig igen. Jeg har også fået en fedtfrysning på lårene, hvor mine fedttal nu er halveret. Det er intet mindre end fantastisk med de resultater og jeg er meget glad. Der ud over har jeg fået en super god service og rådgivning gennem forløbet. Jeg e rallerede i gang med at spare op til endnu en behandling. Og det bedste er, at det overhovedet ikke gør ondt.

Gitte

LYDER DET INTERESSANT?

KLINIK FRYDENDAL
KAN HJÆLPE​

Kontakt mig for en uforpligtende snak.​

logo-hvid

Ring til mig​

ikon-telefon  40 35 67 20

Her bor jeg​

​​Thistedgade 8b, 2630 Tåstrup

(200 meter fra Høje Tåstrup Station)

Følg mig​

ikon-facebook  Facebook

Kundeudtalelser

Alle behandlingsresultater kan variere fra person til person​