​Microneedling / Dermapen 4®

Microneedling er en yderst effektiv metode til at udbedre hudproblemer.

​Vil du have reduceret dine ar efter akne, eller vil du have reduceret strækmærkerne? Uanset hvilket hudproblem du har, kan Klinik Frydendal hjælpe dig. Klinik Frydendal udfører professionelle behandlinger med microneedling.

Behandlingen har faktisk eksisteret i mange år, men det er først de seneste år, at behandlingen er blevet populær.

Hvad er microneedling?

Microneedling, som også er kendt som Dermapen, er en behandling bestående af små nåle, som køres gennem huden for at lave små, mikroskopiske huller. Når nålene bliver kørt gennem huden, bliver der dannet cirka 70.000 huller i huden hvert minut i løbet af behandlingen.

Dette gør, at huden får lov til at regenerere og derved danne ny kollagen. Når din hud mærker de prik, der kommer fra nålene, opfatter den det, som en større skade mod huden, end hvad det egentlig er. Derfor vil, din hud starte en proces, hvor den reparerer sig selv – og det vil den gøre i flere uger efter behandlingen.

Det lyder måske skræmmende og farligt, men det er det slet ikke. Faktisk er microneedling en meget skånsom behandling, fordi den netop ikke er særlig omfattende. Langt størstedelen af dem, der får foretaget en microneedling behandling med Dermapen 4, er i stand til at møde op på arbejde dagen efter.

Det er en af de mest effektive metoder til at forbedre hudens struktur og udglatte fine linjer, ar og ujævnheder. Huden bliver boostet til at forny sig selv, og efter en afsluttet behandling, vil du opleve, at din hud har fået en smukkere, mere strålende glød, og er blevet mere glat.

Hvor mange behandlinger er nødvendige?

Når man får foretaget behandlingen, er det vigtigt, at der går en måned mellem microneedling behandlingerne. Hvis ikke dette overholdes, er der risiko for at behandlingen ikke vil virke 100 % optimalt. Det er fordi, når vi prikker de mange huller i huden, skal underhuden nå at følge med og reagere på det – det gør den ved at skabe nyt kollagent væv.

Det er individuelt, hvor mange behandlinger, der er behov for. Nogle har behov for 3, hvorimod andre har behov for 6. Det er altså meget individuelt, og kommer an på din hudtype, og hvilke hudproblemer, du har. Det er noget, vi i samråd vil finde ud af.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi kan skræddersy en microneedling behandling, der passer til din hud

Klinik Frydendal er specialister inden for Microneedling, og kan med garanti hjælpe dig mod drømmen om en smukkere og mere glat hud.

Jeg har behandlet mange glade og tilfredse kunder, og har mange års erfaring med i bagagen. Derfor har jeg den helt rette ekspertise til at skræddersy en løsning, der passer til lige præcis din hud og dine hudproblemer. Med Klinik Frydendal som din behandler, vil du kunne forvente et professionelt forløb, hvor dine hudproblemer og ønsker bliver taget seriøst.

Du har måske hørt om en dermaroller, som kan købes og benyttes til hjemmebrug. Dermarolleren og dermapennen er faktisk bygget på de samme principper – men her stopper sammenligningerne også. Dermapennen er et langt mere effektiv redskab som er udviklet til professionelt brug. Jeg benytter mig af Dermapen 4, som tilhører det mest udviklede og innovative udstyr, der er på markedet, når det kommer til behandling med microneedling. Blandt andet giver Dermapen 4 mulighed for at behandle med nåle af forskellige længder. Ingen hudproblemer er de samme, og derfor skal man også benytte sig af den nållængde, der er mest hensigtsmæssig til at løse det pågældende hudproblem.

Denne mulighed har man ikke med en dermaroller. Langt størstedelen af de dermarollere man kan købe, har en nållængde på 0,5 mm.

Med en Dermapen har man mulighed for at variere længden på nålen. Der kan blive foretaget behandlinger med nåle på 0,5 mm til 2,5 mm. Det er hensigtsmæssigt, fordi man skal huske på, at hudens tykkelse i ansigtet er meget forskelligt fra person til person. På kinderne er huden for eksempel meget tykkere end hvad huden i panden er. Derfor har jeg mulighed for at justere længden på nålen, så jeg får præcis den længde, der er optimal at benytte, for at dit resultat bliver perfekt.

​Hvad kan microneedling hjælpe mig med?

Microneedling kan hjælpe dig med følgende problemer:

 • Reduktion af ar (For eksempel efter akne)
 • Reduktion af strækmærker
 • Reduktion af pigmentfejl
 • Reduktion af rynker
 • Reduktion af linjer
 • Reduktion af porer
 • Reduktion af ujævnheder
 • Solskadet hud
 • Fedtet hud
 • Reduktion af rygerhud – Røg gør nemlig at din hud mister sin naturlige glød
 • Hårtab

Microneedling er en effektiv behandling, og kan stort set behandle alle slags hudproblemer. Hos Klinik Frydendal sætter vi en stor ære i at udføre vores arbejde til perfektion, og vores mål er, at du går fra klinikken med et resultat, der overstiger dine forventning.

Microneedling Pris:​

NY PRIS: Pris pr. behandling: 1.500 kr.

Før og efter behandling med microneedling - Dermapen 4

Her kan du se nogle før og efter billeder på Microneedling behandling.

​Billederne er venligst udlånt af Dermapen World

​Autoriseret Dermapen 4 behandler

Klinik Frydendal er godkendt, samt autoriseret til at benytte Dermapen 4.

Min største mission og passion er at gøre mine klienter tilfredse. Derfor sørger jeg hele tiden for at videreudvikle mig mere og mere. Jeg har blandt andet deltaget i Master Classs training ved Dr. Andrew R. Christie, hvilket betyder, at jeg er en af de få autoriserede Dermapen behandlere i Danmark.

Ved en behandling som denne er det vigtigt at vælge en behandler, der er autoiseret, og en som har fuld ekspertise. Du kan derfor være helt tryg, når du vælger mig som din behandler. Jeg har den rette erfaring og ekspertise til at kunne hjælpe dig med at opnå det optimale resultat.​

Vil du gerne vide mere om, hvad microneedling behandling går ud på? Så skal du ikke tøve med at kontakte mig.

Jeg står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have.

Du kan kontakte mig på 40 25 67 20 eller info@klinik-frydendal.dk.

LYDER DET INTERESSANT?

KLINIK FRYDENDAL
KAN HJÆLPE​

Kontakt mig for en uforpligtende snak.​

logo-hvid

Ring til mig​

ikon-telefon  40 35 67 20

Her bor jeg​

​​Thistedgade 8b, 2630 Tåstrup

(200 meter fra Høje Tåstrup Station)

Følg mig​

ikon-facebook  Facebook

Kundeudtalelser

Alle behandlingsresultater kan variere fra person til person​