Body Sculpting

Drømmer du også om en flad, tonet mave og faste, løftede baller? Den drøm kan nu blive til virkelighed. Jeg kan nu præsentere den nyeste behandling; Body Sculpting

Når diæt og træning ikke er nok

Body Sculpting er også bedre kendt under navnet Emsculpting og Emsculpt behandlinger.

Følger du med i de nyeste muligheder for at optimere din sommerkrop, så er Body Sculpting noget for dig. Hvis du er trænet og fit, kan du få tilbudt Body Sculpting. For at komme i gang, skal du starte med at have en gratis uforpligtende konsultation, med en af vores dygtige behandlere. Her vil der vurderes om hvorvidt din krop kan forholde sig til behandlingen.

Ved Body Sculpting taber du dig kun ved de områder, hvor håndtagene bliver sat på, fx ved maven og ikke andre steder. For kvindernes vedkommende kan de tabe sig ved brysterne, når det bliver påsat på maven. Du opbygger muskler og forbrænder fedt samtidigt.

For at få størst mulig effekt ud af behandlingen, bør du tage et forløb på 4 (max 6) behandlinger med 2-3 dages mellemrum.

Behandlingen tager kun 30 minutter. Studier har bevist, at efter et behandlingsforløb, kan du opnå en fedtreduktion på 19 % og forøge din muskelmasse med 16 %.

Efter behandling skal du forsætte med at gå til træning eller fitness, for at vedligeholde det resultat du har fået ved at bruge Body Sculpting. Hvis du ønsker at vedligeholde resultatet, anbefaler jeg 1 gang om året.

Kunders Emsculpting før- og efter billeder

Torben-3Torben-4
Torben-1Torben-2

Torbens flotte resultat efter 6 Emsculpting-behandlinger

Ghita-1Ghita-2

Ghitas resultat efter bare 4 Emsculpting-behandlinger

Helles effektive resultat efter 2 behandlinger med fedtfrysning og efterfølgende 4 Emsculpting-behandlinger

Helle-4Helle-1
Helle-2Helle-3

Hvem kan ikke behandles

Folk der er gravide, har epilepsi eller har metalimplantater i kroppen, bliver ikke godkendt til at få Body Sculpting.

Før behandlingen skal du fjerne smykker og andre metalgenstande på din krop, herunder gælder det også for bh’er, så du kan med fordel tag en sports bh på uden metal i.

Selve behandling gør ikke ondt. Vi anbefaler at du sidder og laver noget imens, f.eks. at høre musik eller lignede. Du kan også bare sidde og slappe af. Du kan blive sulten efter behandlingen, så det kan være en god idé at tage en banan eller lign. med.

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil det føles som om du har lavet en god træning og næste dag vil dine muskler kunne føles ømme eller stramme som efter en hel normal træning. Vi anbefaler vedligeholdelsesbehandling mindst 1 gang om året.
P2020-11 Klinik Frydendal-043

Hvor på kroppen kan jeg få fortaget en Body Sculpting?

Du kan bl.a. få foretaget behandling, med flotte resultater, følgende steder:

  • Mave
  • Baller
  • Lår
  • Arme
  • Behandling af splittede mavemuskler

Hvordan ser Emsculpting ud?

P2020-11 Klinik Frydendal-041
P2020-11 Klinik Frydendal-017
Emsculpt