EMbrace Body Behandling®

Effektiv behandling af inkontinens hos kvinder og mænd

Har du svært ved at holde tæt, når du danser, griner, hopper, nyser, hoster eller løber? Sig NEJ til urininkontinens og få din selvtillid og livskvalitet tilbage.

Jeg har, som den første i Danmark gennem det sidste års tid, udviklet et helt nyt og unikt behandlingsforløb med fantastiske resultater.

​Du finder Klinik Frydendal i Taastrup, hvorfra jeg modtager klienter fra Roskilde, København og omegn samt resten af Sjælland. 

Hvad er inkontinens?

Ca. 1/2 million kvinder og 150.000 mænd lider af ufrivillig vandladning, også kaldet inkontinens. Inkontinens betyder, at du ikke kan holde urin eller afføring tilbage og derfor tisser i bukserne – eller det, der er værre. Det er desværre stadig et tabu. Lider du af inkontinens, skal du styrke din bækkenbund. Det kan Klinik Frydendal være dig behjælpelig med på en nem og hurtig måde, så du undgår en inkontinensoperation.

​Med en inkontinensbehandling hos Klinik Frydendal slipper du også for nedetid, da du kan gå fra klinikken bagefter og lave lige det, du har lyst til.​​

Bor du i Nordjylland, så har Klinik Nederby også behandlingen.

Bestil tid t​il EMbrace Body Behandling®

Udfyld formularen for at forespørge om bestilling af tid til EMbrace Body Behandling®.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad er EMbrace Body Behandling?

EMbrace Body Behandling foregår ved hjælp af en maskine. Maskinen bruger energi til at levere tusindvis af supra-maksimale sammentrækninger af bækkenbundens muskler i bare én behandling.

​Supra-maksimale muskelkontraktioner er ekstremt vigtige i muskelreformation af inkontinente patienter.

Behandlingerne forbedrer kontrol med bækkenbundsmusklerne og blæren. Det styrker underlivet, din core bliver stærkere, og du får bedre balance.

​Behandlingen er en ikke-invasiv behandling, hvilket vil sige, at behandlingen foregår uden på kroppen, med alt tøjet på.

​Videnskabelig forskning har vist, at 95 % af de behandlede patienter har fortalt om signifikant forbedret livskvalitet, bedre selvværd og velvære.

​EMbrace Body Behandling ® mod inkontinens

Gratis konsultation

1.000 kr. pr. behandling

Førpris: 1.500 kr. pr. behandling

​Svært ved at holde tæt?

Hvis du har en svag bækkenbund, kan du have problemer med at holde tæt, når du nyser, hopper, griner, løber eller laver pludselige bevægelser. Det er ikke kun urin, der kan være et problemet, da nogle også har problemer med afføring og luft. For kraftig belastning af bækkenbunden og underlivet kan medføre ufrivillig vandladning hos kvinder såvel som mænd. Bækkenbundsmusklerne er de muskler, der lukker for urinrør, skede og endetarm.​​

Hvad betyder inkontinens?

En stærk bækkenbund er afgørende for din krop under bevægelser, og for at du kan føle dig sikker, yngre og have selvtillid. Har du ikke det, lider du måske af inkontinens.

​Der er 3 former for inkontinens: stress inkontinens, trang inkontinens, samt en blanding af disse. Graviditet og fødsler kan forårsage skader på bækkenbunden, men også hyppig forstoppelse kan lave en del skader. Fedme, allergi, kronisk hoste eller mange nys kan give nedsynkning af underlivsorganerne og dermed urininkontinens.

​Sidegevinsten ved en stærk bækkenbund kan være et bedre sexliv. For kvinders vedkommende kan de mærke deres partner bedre.

​For mændenes vedkommende har forskning vist, at godt 40% af midaldrende mænd med rejsningsproblemer fik fuld erektion. En god bækkenbund kan afhjælpe for tidlig sædafgang, da man kan bremse udløsningen ved at spænde i bækkenbunden.

​Derfor henvender min behandling af inkontinens sig til kvinder såvel som mænd.

​Sådan foregår behandlingen

Du sidder let påklædt på en briks og kan læse i en bog eller et magasin under hele behandlingen.
Maskinen laver elektrobølger, som får dine bækkenbundsmuskler til at trække sig sammen.
Programmet fører dig gennem et træningsprogram i bækkenbunden, der skifter mellem aktiv muskelsammentrækning og lettere hvile (hvor mælkesyren fjernes).​

​Kundetilfredshed er vigtig – det er vigtigt for mig, at du har en god oplevelse hele vejen igennem. Du skal og kan føle dig 100 % sikker og tryg hos Klinik Frydendal. Jeg vil stå klar til at besvare alle dine spørgsmål både før, under og efter behandlingen.

Kan jeg få en behandling?

For at få en EMbrace Body Behandling skal du være fyldt 18 år, og du skal kunne skrive under på følgende.

​​​At du:

 • ikke er gravid
 • ikke ammer
 • ikke er i din menstruationsperiode
 • ikke har epilepsi
 • ikke har pacemaker
 • ikke har spiral med kobber
 • ikke har en piercing
 • ikke har indopereret metalgenstande i kroppen – ring til mig, hvis du er i tvivl
 • ikke har en BMI over 30
 • ikke har fået foretaget en slyngeoperation

Er du i tvivl, om du kan få en behandling? Så er du velkommen til at kontakte klinikken og spørge.​

Ufrivillig vandladning hos mænd og kvinder – spørgsmål om behandlingen

Behandli​ngstid

For at få størst mulig effekt af behandlingen, bør du tage et forløb på 4 til 6 behandlinger – helst med 2 behandlinger om ugen. Hver behandling tager kun 30 minutter.

​​Gør det on​dt?

Det gør ikke ondt. Du vil mærke prikken og muskelkontraktioner i bækkenbunden under behandlingen.

Efter endt behandling kan du straks gå i gang med de daglige aktiviteter. Ingen nedetid.

Hvor hurtig kan jeg se resu​ltat?

Du vil allerede mærke forbedring efter første behandling, men resultatet vil typisk forbedres de næste par uger. Optimale resultater ses typisk 2 uger efter din sidste behandling. Resultatet kan dog variere fra person til person.

​Inden be​handling

 • Du må ikke have indtaget mad og drikke en halv time før behandlingen.
 • Du må ikke spise eller drikke under behandlingen.

​Forholdsregler under og efter b​ehandling

 • Husk at drikke vand efter behandling, dog først en halv time efter behandlingen er slut.
 • Undgå saunabesøg op til tre dage efter behandling.

Få det bedste ud af behandling af inkontinens med EMbrace Body Behandling

Når du er færdigbehandlet på klinikken, vil det være en god idé at starte op på bækkenbundsøvelser og knibeøvelser, hvis du ikke allerede gør det. Det vedligeholder behandlingens gode resultat. ½ til 1 år efter sidste behandling kan du tage en enkelt opfølgende behandling for at vedligeholde resultatet. Du vil da være garanteret den pris, du gav for den sidste behandling.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du vil høre mere om behandling af inkontinens hos kvinder såvel som mænd.

KUNDERNE SIGER​

Alle pengene værd

Jeg har for nyligt fulgt et EMbrace Body Behandlingsforløb på 7 gange hos Klinik Frydendal. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg er 51 år, lykkelig gift, har født 2 børn og har et til tider et stressende arbejde. Og Corona har jo ikke gjort det bedre. Jeg har i mange år været plaget af urininkontinens og har ikke vidst, at man kunne gøre så meget ved det. - Og "lært" at leve med det, så godt man nu kan.

Jeg talte med Per om mit problem, og han forklarede mig forløbet og hvad jeg kunne forvente. Jeg skulle udfylde et skema, for efterfølgende, når behandlingerne var færdige, at se hvor meget det havde rykket.

Men det behøver jeg ikke noget skema til, for hold da op, hvor har jeg fået en anden tilværelse. Skal ikke hele tiden tjekke, hvor der er et toilet i nærheden, når jeg er ude. Jeg kan endda nogle gange forhale at skulle tisse, når jeg lige pludselig skal. Jeg sover igennem om natten, og det betyder alverden for mit velbefindende. Og det bedste af det hele. Kan løbe 10 km uden at skulle tænke på, om jeg kan nå at komme hjem. Mit liv er bare blevet så meget bedre, jeg vil til hver en tid følge op med behandling, når det er krævet. Jeg er meget tryg ved Per. Han ved hvad han taler om, og jeg ved, at han er omhyggelig og har styr på det. PS. På en skala fra 1-10 (hvor 1 er det bedste) startede jeg på 10 og endte med 2.

Jette, 51 år, Taastrup

LYDER DET INTERESSANT?

KLINIK FRYDENDAL
KAN HJÆLPE​

Kontakt mig for en uforpligtende snak.​

​Klinikken ligger på privatadresse​:

Baunevej 150, 2630 Tåstrup

Følg mig​

ikon-facebook  Facebook

Kundeudtalelser

Alle behandlingsresultater kan variere fra person til person​