Fedtfrysning​

Er du utilfreds med fedtet på din krop? Så kan en fedtfrysning af mave eller lår netop være løsningen for dig.

Det er ikke muligt at punktforbrænde fedt på kroppen. Selvom du følger en hård kostplan og træner jævnligt, sidder “den der delle, der bare ikke vil gå væk” der desværre stadig. Det kan være frustrerende for mange, at de bruger mange timer i fitnesscenteret uden at opnå det helt store eller ønskede resultat.​

Derudover får du måske følelsen af, at du ikke selv har kontrollen over, hvilke steder på kroppen du taber dig.

Kirurgiske indgreb kan være smertefulde og tidskrævende. Derfor har Klinik Frydendal et alternativ til dig, der ønsker at få fjernet fedtdepoterne nemt og hurtigt – nemlig fedtfrysning af mave og lår.

Behandlingen er nem, mild og mere eller mindre smertefri.

Klinik Frydendal er beliggende i Taastrup og modtager derfor især klienter fra København og omegn samt resten af Sjælland.

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er ikke en kirurgisk behandling. Det er faktisk en meget mild, skånsom og kontrolleret metode til at fjerne uønsket fedt forskellige steder på kroppen.

​Metoden er langt mere sikker end andre behandlingsformer inden for klinisk fedtreduktion, såsom fedtsugning. Derudover er den ikke nær så tidskrævende, og du er fit-for-fight kort efter behandlingen.

​Teknikken blev egentlig opdaget ved et tilfælde. I forbindelse med en undersøgelse af forfrysninger fandt man ud af, at fedtceller var de første, som frøs. Det gjorde det så muligt at udvikle en teknik, som kunne fryse fedtceller uden at gøre skade på andet væv.

​Udfyld formularen og bliv ringet op. Så vil jeg give dig personlig vejledning og rådgivning, samt svare på alle dine spørgsmål – gratis og uforpligtende.

​Du kan også læse mere om fedtfrysning af dobbelthage, mave og lår her på siden.

Virker fedtfrysning af lår og mave?

Efter den første behandling ses en reduktion i antallet af fedtceller på 20-25%. De fleste af vores kunder får derfor lavet 1-3 behandling, og hvis du ønsker yderligere reduktion, kan det også gentages. Antallet af behandlinger afhænger af fedtmængden. Så det er ingen tvivl om, at behandlingen giver gode resultater – både ved fedtfrysning af lår, mave, hage m.m. 

​Hvad koster fedtfrysning?

Prisen på fedtfrysning er den samme, uanset hvilket område det drejer sig om. Priserne kan dog variere fra klinik til klinik, alt afhængig af hvor meget erfaring den pågældende klinik har. 

Alle vores priser kan du se lige her

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Sådan virker fedtfrysningsbehandlingen

Fedtfrysning er en smertefri behandling, der tager mellem 50-60 minutter. Efter en endt behandling vil du opnå en permanent fedtreduktion.

​Det er en nem behandling, og du kan faktisk bare ligge og slappe af under behandlingen.

​En fedtfrysning går ind og fjerner fedtdepoter, som du ikke kan komme af med. Fedtet bliver fjernet ved hjælp af vakuum, hvor fedtet bliver suget op mellem to køleelementer. Man fryser fedtet ned til -8 grader. Fedtcellerne kan ikke tåle at blive frosset så langt ned, så de krystalliserer. Eller med andre ord, de går i stykker og kommer ikke igen. Det betyder, at du ikke kan tage på i det samme område igen. Denne behandlingsform er altså ideel til dig, der ønsker at tabe fedt på bestemte områder.

​Efter behandlingen vil kroppen helt naturligt udskille de døde fedtceller. Derfor skal du være opmærksom på, at der kan gå op til 2 måneder, før du kan se det endelige resultat. Jeg anbefaler derfor også, at du venter 4-5 uger med opfølgende behandlinger, da jeg på den måde bedst muligt kan optimere behandlingen. 

Det er forskelligt, hvor mange behandlinger der er nødvendige. Det afhænger af fedtmængden, hvilket selvfølgelig varierer fra person til person. Som regel er der dog tale om 1-3 behandlinger. Du kan se før og efter-billeder her på siden, der viser, hvad du kan forvente efter bare få behandlinger.

Se vores video om fedtfrysningsbehandling

Fedtfrysning Kampagnetilbud​

​2 påsætninger/håndtag inkl. shockwave

Kampagnetilbud: KUN 2.500,- kr. pr. behandling

Førpris: 4.000,- kr pr. behandling

​Fedtfrysning før - og efter billeder

Før​

Efter

Før​

Efter

Helles resultat efter 2 behandlinger fedtfrysning & 4 behandlinger EMbrace Body Sculpting

Før​

Efter

Resultat efter 1 fedtfrysning

Få altid foretaget fedtfrysning af en ekspert

Selvom fedtfrysning af lår og mave er en ufarlig og mild procedure, kræver det som ved alle andre behandlinger stadig ekspertise, indsigt og erfaring til at udføre behandlingen korrekt.​

​Det er vigtigt, at din behandler anvender korrekt udstyr og maskiner. Derudover er det vigtigt, at din behandler har kendskab til den menneskelige fysiologi og effekterne af fedtfrysning. Forløbet og effekterne varierer nemlig fra person til person. Alder, køn og hudtype har indflydelse på behandlingen. Det er ikke alle, der har mulighed for at få en fedtfrysning – og det er vigtigt, at din behandler tager højde for dette.

​En behandler med den rette erfaring og ekspertise kan give dig det allerbedste resultat.​

​Hvor på kroppen kan jeg få foretaget fedtfrysning?

Der er mange, der kommer til Klinik Frydendal for at få lavet fedtfrysning af hage, lår eller mave. Dog er det muligt at få foretaget fedtfrysning flere andre steder på kroppen, herunder:

 • Maven
 • Ridebukselår
 • Dansehåndtag
 • Inderlår
 • Hofter
 • Bryst (mænd)
 • BH-dellen
 • Arme
 • Hage

​Kan jeg få foretaget fedtfrysning af mave eller lår?

Som ved alle andre behandlinger er der selvfølgelig nogle ting, jeg som behandler og du som klient skal være opmærksom på. Det er ikke alle, der kan få en fedtfrysning af lår, mave m.m.

For at få en fedtfrysning skal du være 18 år, og du skal kunne skrive under på følgende:

 • Jeg er ikke svært overvægtig, og min BMI er under 35
 • Jeg er ikke gravid
 • Jeg har ikke pacemaker
 • Jeg har ikke blødersygdom
 • Jeg er ikke alvorlig syg
 • Jeg har ikke kræft
 • Jeg har ikke brok
 • Jeg har ikke nedsat leverfunktion
 • Jeg har ikke eksem, åbne sår eller infektion i det område, som jeg ønsker behandlet
 • Jeg har ikke fået foretaget en fedtsugning på det sted, der skal fedtfryses

Hvis du kan skrive under på ovenstående, er der ikke noget at vente på – skynd dig at kontakte mig, så vi kan starte dit behandlingsforløb.

Klinik Frydendal er specialister i fedtfrysning

Jeg har gennem flere år specialiseret mig i fedtfrysning. Jeg har gennem årene opbygget en stor ekspertise og erfaring på området – derfor tør jeg godt at kalde mig selv for specialist i fedtfrysning.

​Som klient hos Klinik Frydendal er du altid i trygge hænder. Dine ønsker og resultater kommer altid i første række, og du bliver taget seriøst og lyttet til.

​Jeg sætter stor pris på at være i dialog med klienten, så jeg kan være sikker på, hvad ønskerne og forventningerne er, samtidig med at klienten vil føle sig tryg og sikker på klinikken.

​Jeg har valgt at investere i det bedste udstyr og de bedste maskiner, der findes på markedet. Det har jeg gjort for at være sikker på, at jeg kan yde dig den absolut bedste behandling. Jeg vil gerne have, at din oplevelse bliver positiv, og resultatet bliver fantastisk, hvad enten du kunne tænke dig en fedtfrysning af mave, lår eller noget helt tredje. Det rette udstyr sikrer også, at behandlingen bliver udført til perfektion.

​Kundetilfredshed er vigtig – det er vigtigt for mig, at du har en god oplevelse hele vejen igennem. Du skal og kan føle dig 100 % sikker og tryg hos Klinik Frydendal. Jeg vil stå klar til at besvare alle dine spørgsmål både før, under og efter behandlingen.

​Jeg sigter altid efter at opnå det bedst mulige resultat. Man kan forbedre resultatet af behandlingen ved at kombinere fedtfrysning med shockwave. Derfor er der altid en gratis shockwave behandling med, når du får foretaget en fedtfrysning.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på telefon: 40 35 67 20 eller sende en mail: info@klinik-frydendal.dk og få råd, vejledning og svar på dine spørgsmål – helt gratis og uforpligtende selvfølgelig.

​Er du i tvivl om, hvorvidt jeg er den rigtige til at lave din fedtfrysningsbehandling, så kan du starte med at læse, hvad tidligere kunder skriver om mig på Trustpilot.

​Fedtfrysning før - og efter billeder

Før​

Efter

Før​

Efter

Før​

Efter

Før​

Efter

Før​

Efter

KUNDERNE SIGER

Fantastiske resultater og ærlig vejledning *​

​Hos Per får man en ærlig vejledning. Han råder dig ikke til at gøre noget som vil give et dårligt resultat. Han ved hvad han snakker om og så er han top professionel! Der er altid en sludder for en sladder med Per mens man bliver fedtfrosset - hvor resultatet efter en behandling er vild!

Vil altid anbefale Per og Klinik Frydendal!!

Ida Reves Dinesen

Betryggende og behagelig *​

Jeg var inde og få en fedtfrysning på nedre mave region, idet jeg gennem mange år har kæmet med at få min delle på maven væk. Før vi gik igang fik jeg en detaljeret forklaring om forløbet, og hvilke bivirkninger (positive og negative) man kunne opleve, hvilket var super betryggende! Behandlingen gik super fint og han var hele tiden inde og spørgs om alt var som det skulle være. Jeg følte mig som førstegangsklient i super gode hænder, og jeg vender stærkt tilbage til en omgang til i fryseren :)

Patrick Ljungvall

FEDTFRYSNING *​

Kunne godt tænke mig en fedtfrysning, syntes det lød godt, og gik så ellers i gang med ar undersøge, hvor og hvornår det kunne lade sig gøre. Mit valg faldt på Klinik Frydendal, og den 23. januar 2016 var jeg der for første gang. Jeg var spændt, ville det virkelig kunne ses, og hvordan var det?

Det var vildt afslappende, jeg lå en times tid og hyggede mig, og det gjorde slet ikke ondt. Allerede et par dage efter behandlingen, var der flere, der spurgte mig, om jeg havde tabt mig. Det var godt nok hurtigst, tænkte jeg, og spekulerede ikke mere over det.

Så var jeg hos Per anden gang, hvor jeg så blev målt og vejet. Og hold da op. På kun 1 måned, er jeg blevet hele 6 cm mindre omkring livet. Og det kan virkelig ses, skal jeg lige hilse og sige.

Jeg fik endnu en behandling, hvor jeg fik en shockwave bagefter. Jeg går og glæder mig og er meget spændt på resultatet. Jeg er imponeret, Per kan virkelig sit kram.

Jeanette, Søllerød

Fantastisk *

Fantastisk! Ærlig vejledning og effektiv behandling. Har fået renset huden og fået fjernet hudorme i ansigtet. Derudover har jeg fået fedtfrysning på flankerne - og wow! Hvilket resultat.

Har kun fået 1 behandling, og jeg har virkelig tabt fedt. Jeg er så glad - man ved bare at når man kommer til Per så er der ærlig snak, og Per ved hvad han taler om.

Altid en anbefaling herfra.

Louise

Fedtfrysning & Emsculpt *

Jeg har været igennem et forløb hos Per med fedtfrysning og EM-sclupting. Min mave er blevet fladere og meget mere tonet. Er super tilfreds og meget glad med mit resultat. Per er virkelig professionel, og meget behagelig at være hos. Han giver sig tid til at forklare og fortælle om behandlingerne. Jeg kommer helt sikkert tilbage til Per og kan klart anbefale ham til andre.

Sabrine

Jeg er godt nok imponeret *​

Jeg fik foretaget en fedtfrysning på inderlårene i håb om, at noget af min appelsinhud ville forsvinde, og det har overgået alle mine forventninger. Ikke nok med at mine lår blev mindre, det gjorde alle de andre "problemområder" også!

Per var støttende og forstående, havde et fantastisk humør og gjorde mig i det hele taget rigtig tryg ved hele processen. Hvis du vil have god service, en hyggelig og tryg samtale og ikke mindst være i gode hænder, så kan jeg klart anbefale Per og Klinik Frydendal.

Sara

Fantastiske resultater og professionel rådgivning *

Jeg kan kun give min allerbedste anbefaling til Klinik Frydendal. Jeg har fået to fedtfrysninger på maven og har tabt 14 cm i taljen over 4 mdr. Så selvom jeg tænkte, at det var "Kejserens nye klæder" om igen, så må jeg bare sige, at der er effekt af fedtfrysningsbehandlingerne, og jeg tager mine ord i mig igen. Jeg har også fået en fedtfrysning på lårene, hvor mine fedttal nu er halveret. Det er intet mindre end fantastisk med de resultater og jeg er meget glad. Der ud over har jeg fået en super god service og rådgivning gennem forløbet. Jeg e rallerede i gang med at spare op til endnu en behandling. Og det bedste er, at det overhovedet ikke gør ondt.

Gitte

LYDER DET INTERESSANT?

KLINIK FRYDENDAL
KAN HJÆLPE​

Kontakt mig for en uforpligtende snak.​

Ring til mig​

ikon-telefon  40 35 67 20

Her bor jeg​

​​Thistedgade 8b, 2630 Tåstrup

(200 meter fra Høje Tåstrup Station)

Følg mig​

ikon-facebook  Facebook

Kundeudtalelser

Alle behandlingsresultater kan variere fra person til person​