Fedtfrysning​

​Januar tilbud

Køb en fedtfrysning og få en EMbrace Body Sculpting til en værdi af 1.500 gratis.

NU kun 1.500,- kr.

Førpris: 2.500,- kr.

​​

Er du utilfreds med fedtet på din krop? Så kan en fedtfrysning af mave eller lår netop være løsningen for dig.

Det er ikke muligt at punktforbrænde fedt på kroppen. Selvom du følger en hård kostplan og træner jævnligt, sidder “den der delle, der bare ikke vil gå væk” der desværre stadig. Det kan være frustrerende for mange, at de bruger mange timer i fitnesscenteret uden at opnå det helt store eller ønskede resultat.

Derudover får du måske følelsen af, at du ikke selv har kontrollen over, hvilke steder på kroppen du taber dig.

Kirurgiske indgreb kan være smertefulde og tidskrævende. Derfor har Klinik Frydendal et alternativ til dig, der ønsker at få fjernet fedt nemt og hurtigt – nemlig fedtfrysning af mave og lår.

Behandlingen er nem, mild og mere eller mindre smertefri.

Klinik Frydendal er beliggende i Taastrup og modtager især klienter fra Roskilde, København og omegn samt resten af Sjælland.

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er ikke en kirurgisk behandling. Det er faktisk en meget mild, skånsom og kontrolleret metode til at fjerne uønsket fedt. Du kan få foretaget fedtfrysning mange steder på kroppen, men især mave, lår og hofterne er populære.

​Metoden er langt mere sikker end andre behandlingsformer inden for klinisk fedtreduktion, såsom fedtsugning. Derudover er den ikke nær så tidskrævende, og du er fit-for-fight lige efter behandlingen.

​Teknikken blev egentlig opdaget ved et tilfælde. I forbindelse med en undersøgelse af forfrysninger fandt man ud af, at fedtceller var de første, som frøs. Det gjorde det så muligt at udvikle en teknik, som kunne fryse fedtceller uden at gøre skade på andet væv.

​Udfyld formularen og bliv ringet op. Så vil jeg give dig personlig vejledning og rådgivning, samt svare på alle dine spørgsmål – gratis og uforpligtende.

​Du kan også læse mere om fedtfrysning af dobbelthage, mave og lår her på siden.

Hvad er forskellen på fedtfrysning og fedtsugning?

Fedtsugning er – i modsætning til fedtfrysning – en kirurgisk metode til at fjerne fedt på kroppen, der kræver fuld narkose eller lokalbedøvelse afhængigt af størrelsen på indgrebet. Operationen foregår ved, at fedtet suges ud gennem små snit i huden.

Der er mange ulemper ved at vælge en fedtsugning, da det kræver operation. Du vil opleve hævelser i op til 8 uger efter indgrebet samt misfarvninger de første 2 uger. Derudover vil du skulle sygemelde dig i op til 2 uger efter operationen, ligesom det anbefales, at du undgår tunge løft eller aktiviteter som f.eks. løb. Dertil kommer de generelle bivirkninger såsom kvalme, opkast og hovedpine, som narkose kan medføre.

Fedtfrysning er en ikke-kirurgisk behandling, hvor temperaturchok får fedtcellerne til at forsvinde på naturlig vis. Fedtsugning og fedtfrysning giver samme resultat, men mange vælger at benytte sig af fedtfrysning, da metoden er naturlig og ikke kræver operation – dermed vil du opleve langt færre bivirkninger, hvis du vælger en fedtfrysning. De eneste bivirkninger, du muligvis vil opleve, er rødme og blå mærker de første to dage efter behandlingen. Du kan tage på arbejde, dyrke sport eller lignende med det samme bagefter. 

Virker fedtfrysning af lår, mave og hofter?

Efter den første behandling ses en reduktion i antallet af fedtceller på 20-25%. De fleste af vores kunder får derfor lavet 1-3 behandling, og hvis du ønsker yderligere reduktion, kan det også gentages. Antallet af behandlinger afhænger af fedtmængden.

Så det er ingen tvivl om, at behandlingen giver gode resultater – både ved fedtfrysning af lår, mave, hage m.m. 


​​Se min Trustpilot anmeldelser​

Se alle priser her →

Bestil tid til fedtfrysning

Udfyld formularen for at forespørge om bestilling af tid til fedtfrysning.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fedtfrysning af dobbelthage

Med fedtfrysning er det muligt at målrette fjernelse af fedt til forskellige dele af kroppen. Hvis du er træt af dobbelthagen, der ikke forsvinder, uanset hvor meget du træner, er det derfor muligt at få lavet en fedtsugning af det specifikke område. Ligesom ved fedtfrysning af mave, lår m.m. giver fedtfrysning af dobbelthage gode resultater og kræver få behandlinger.​

Hvad koster fedtfrysning?

Prisen på en fedtfrysning er normalt den samme, uanset hvilket område det drejer sig om. Priserne kan dog variere fra klinik til klinik, alt afhængig af hvor meget erfaring den pågældende klinik har.

HUSK at tjekke og sammenlign anmeldelser, før du vælger behandler.

​Det har enorm betydning og er afgørende for resultatet, at behandleren er professionel.

Sådan virker fedtfrysningsbehandlingen

Fedtfrysning er en smertefri behandling, der tager mellem 50-60 minutter. Efter en endt behandling vil du opnå en permanent fedtreduktion.

​Det er en nem behandling, og du kan faktisk bare ligge og slappe af under behandlingen.

​En fedtfrysning går ind og fjerner fedtdepoter, som du ikke kan komme af med. Fedtet bliver fjernet ved hjælp af vakuum, hvor fedtet bliver suget op mellem to køleelementer. Man fryser fedtet ned til -8 grader. Fedtcellerne kan ikke tåle at blive frosset så langt ned, så de krystalliserer. Eller med andre ord, de går i stykker og kommer ikke igen. Det betyder, at du ikke kan tage på i det samme område igen. Denne behandlingsform er altså ideel til dig, der ønsker at tabe fedt på bestemte områder. ​Efter behandlingen vil kroppen helt naturligt udskille de døde fedtceller. Derfor skal du være opmærksom på, at der kan gå op til 2 måneder, før du kan se det endelige resultat. Jeg anbefaler derfor også, at du venter 5 uger med opfølgende behandlinger, da jeg på den måde bedst muligt kan optimere behandlingen. ​Det er forskelligt, hvor mange behandlinger der er nødvendige. Det afhænger af fedtmængden, hvilket selvfølgelig varierer fra person til person. Som regel er der dog tale om 1-3 behandlinger. Du kan se før og efter-billeder her på siden, der viser, hvad du kan forvente efter bare få behandlinger.

Fedtfrysning tilbud​

​2 påsætninger/håndtag inkl. embrace bodysculpting

Januar-tilbud: Køb en fedtfrysning og få en bodysculpting gratis for kun 1.500,- kr. i alt.

Førpris: 2.500,- kr for fedtfrysning og 1,500,- kr for embrace bodysculpting

​Fedtfrysning før - og efter billeder

Før​

Efter

Før​

Efter

Helles resultat efter 2 behandlinger fedtfrysning & 4 behandlinger EMbrace Body Sculpting

Før​

Efter

Resultat efter 1 fedtfrysning

Få altid foretaget fedtfrysning af en ekspert

Selvom fedtfrysning af lår, mave og dobbelthage er en ufarlig og mild procedure, kræver det som ved alle andre behandlinger stadig ekspertise, indsigt og erfaring til at udføre behandlingen korrekt.​

​Det er vigtigt, at din behandler anvender korrekt udstyr og maskiner. Derudover er det vigtigt, at din behandler har kendskab til den menneskelige fysiologi og effekterne af fedtfrysning. Forløbet og effekterne varierer nemlig fra person til person. Alder, køn og hudtype har indflydelse på behandlingen. Det er ikke alle, der har mulighed for at få en fedtfrysning – og det er vigtigt, at din behandler tager højde for dette.

​En behandler med den rette erfaring og ekspertise kan give dig det allerbedste resultat.

​Hvor på kroppen kan jeg få foretaget fedtfrysning?

Der er mange, der kommer til Klinik Frydendal for at få lavet fedtfrysning af, hofter, lår, mave eller hage. Dog er det muligt at få fjernet fedt flere andre steder på kroppen, herunder:

 • Maven
 • Ridebukselår
 • Dansehåndtag
 • Mandeboobs, rødvinsbryster, bryst (kun hos mænd)
 • BH-dellen
 • Arme
 • Dobbelthage
 • Lægge
 • Venusbjerg
 • Knæ

​Kan jeg få foretaget fedtfrysning af mave eller lår?

Som ved alle andre behandlinger er der selvfølgelig nogle ting, jeg som behandler og du som klient skal være opmærksom på. Det er ikke alle, der kan få en fedtfrysning af lår, mave, dobbelthage m.m.

For at få en fedtfrysning skal du være 18 år, og du skal kunne skrive under på følgende:

 • Jeg er ikke svært overvægtig, og min BMI er under 35
 • Jeg er ikke gravid
 • Jeg har ikke pacemaker
 • Jeg har ikke blødersygdom
 • Jeg er ikke alvorlig syg
 • Jeg har ikke kræft
 • Jeg har ikke brok
 • Jeg har ikke nedsat leverfunktion
 • Jeg har ikke eksem, åbne sår eller infektion i det område, som jeg ønsker behandlet
 • Jeg har ikke fået foretaget en fedtsugning på det sted, der skal fedtfryses

Hvis du kan skrive under på ovenstående, er der ikke noget at vente på – skynd dig at kontakte mig, så vi kan starte dit behandlingsforløb.

Klinik Frydendal er specialister i fedtfrysning

Jeg har gennem flere år specialiseret mig i fedtfrysning. Jeg har gennem årene opbygget en stor ekspertise og erfaring på området – derfor tør jeg godt at kalde mig selv for specialist i fedtfrysning.

Som klient hos Klinik Frydendal er du altid i trygge hænder. Dine ønsker og resultater kommer altid i første række, og du bliver taget seriøst og lyttet til.

Jeg sætter stor pris på at være i dialog med klienten, så jeg kan være sikker på, hvad ønskerne og forventningerne er, samtidig med at klienten vil føle sig tryg og sikker på klinikken.

Jeg har valgt at investere i det bedste udstyr og de bedste maskiner, der findes på markedet. Det har jeg gjort for at være sikker på, at jeg kan yde dig den absolut bedste behandling. Jeg vil gerne have, at din oplevelse bliver positiv, og resultatet bliver fantastisk, hvad enten du kunne tænke dig en fedtfrysning af mave, lår eller noget helt tredje. Det rette udstyr sikrer også, at behandlingen bliver udført til perfektion.

​Kundetilfredshed er vigtig – det er vigtigt for mig, at du har en god oplevelse hele vejen igennem. Du skal og kan føle dig 100 % sikker og tryg hos Klinik Frydendal. Jeg vil stå klar til at besvare alle dine spørgsmål både før, under og efter behandlingen.

Jeg sigter altid efter at opnå det bedst mulige resultat. Man kan forbedre resultatet af behandlingen ved at kombinere fedtfrysning med medicinsk shockwave. Derfor er der altid en gratis medicinsk shockwave behandling med, når du får foretaget en fedtfrysning.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på telefon: 40 35 67 20 eller sende en mail: info@klinik-frydendal.dk og få råd, vejledning og svar på dine spørgsmål – helt gratis og uforpligtende selvfølgelig.

Er du i tvivl om, hvorvidt jeg er den rigtige til at lave din fedtfrysningsbehandling, så kan du starte med at læse, hvad tidligere kunder skriver om mig på Trustpilot.​

​Fedtfrysning før - og efter billeder

Før​

Efter

Før​

Efter

Før​

Efter

Før​

Efter

Før​

Efter

KUNDERNE SIGER​

Fantastiske resultater og professionel rådgivning *

Jeg kan kun give min allerbedste anbefaling til Klinik Frydendal. Jeg har fået to fedtfrysninger på maven og har tabt 14 cm i taljen over 4 mdr. Så selvom jeg tænkte, at det var "Kejserens nye klæder" om igen, så må jeg bare sige, at der er effekt af fedtfrysningsbehandlingerne, og jeg tager mine ord i mig igen.

Jeg har også fået en fedtfrysning på lårene, hvor mine fedttal nu er halveret. Det er intet mindre end fantastisk med de resultater og jeg er meget glad. Der ud over har jeg fået en super god service og rådgivning gennem forløbet. Jeg e rallerede i gang med at spare op til endnu en behandling. Og det bedste er, at det overhovedet ikke gør ondt.

Gitte

LYDER DET INTERESSANT?

KLINIK FRYDENDAL
KAN HJÆLPE​

Kontakt mig for en uforpligtende snak.​

​Klinikken ligger på privatadresse​:

Baunevej 150, 2630 Tåstrup

Følg mig​

ikon-facebook  Facebook

Kundeudtalelser

Alle behandlingsresultater kan variere fra person til person​