Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur er et alternativ til skønhedsoperationer. Behandlingen gør huden frisk og elastisk og øger blodcirkulationen.

Ved hjælp af akupunktur bliver huden stimuleret, hvilket forhindrer, at rynkerne bliver dybere. Ansigtet får et løft, så huden fremstår yngre, sundere og mere livagtig. For at opnå et optimalt resultat skal hele kroppens energisystem være i balance.

Kosmetisk akupunktur kan bidrage til, at:

Opnå flotte resultater uden kirurgi

Kosmetisk akupunktur er for dig, der ønsker at give huden i dit ansigt et boost, men som gerne vil undgå kirurgiske indgreb. Her kan behandlingen meget vel være den rette løsning, da det giver flotte resultater, som ikke ændrer dit ansigt permanent eller kræver store indgreb. Samtidig er det smertefrit. Kosmetisk akupunktur er til dig, der ønsker at forynge dit udtryk, men som stadig gerne vil bevare din egen naturlige skønhed.

Se resultater allerede efter få behandlinger

Allerede efter få behandlinger bliver huden styrket og strammet op, rynker glattes ud, og huden bliver smukkere.

Selvom mange vil opleve, at de ser resultater allerede efter få behandlinger, så skal der cirka 5-7 behandlinger til, før du opnår den fulde effekt af behandlingen. Dette er samtidig med til at cementere effekten, så den varer ved over længere tid.

    Per Frydendal

    Dette bør du være opmærksom på i forbindelse med kosmetisk akupunktur

    Jeg anbefaler ikke kosmetisk akupunktur, hvis du er gravid, har fået foretaget kirurgisk indgreb i ansigtet, eller du har fået foretaget ansigtsbehandlinger med diverse fillers. Der skal gå 3 måneder efter sidste behandling med fillers, før behandlingen kan påbegyndes.

    Ligeledes er det vigtigt, at du informerer mig, hvis du lider af for højt blodtryk, tager blodtryksfortyndende medicin eller andre medikamenter.

    Kosmetisk akupunktur