Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur er et alternativ til skønhedsoperationer. Behandlingen gør huden frisk og elastisk og øger blodcirkulationen.

Ved hjælp af kosmetisk akupunktur bliver huden stimuleret, hvilket forhindrer, at rynkerne bliver dybere. Ansigtet får et løft, så huden fremstår yngre, sundere og mere livagtig. For at opnå et optimalt resultat skal hele kroppens energisystem være i balance.

 

Kosmetisk akupunktur kan bidrage til, at:

E

huden bliver levende, naturlig og sund

E

ansigtsmusklerne bliver afslappet

E

rynker, fuger og arvæv bliver mindre

E

fjerne hængende mundvige og løfte øjenlåg

E

ansigtet virker mindre træt og i stedet får en naturlig glød

Opnå flotte resultater uden kirurgi

Kosmetisk akupunktur er for dig, der ønsker at give huden i dit ansigt et boost, men som gerne vil undgå kirurgiske indgreb. Her kan kosmetisk akupunktur meget vel være den rette løsning, da det giver flotte resultater, som ikke ændrer dit ansigt permanent eller kræver store indgreb. Samtidig er det smertefrit. Kosmetisk akupunktur er til dig, der ønsker at forynge dit udtryk, men som stadig gerne vil bevare din egen naturlige skønhed.

 

Se resultater allerede efter få behandlinger

Allerede efter få behandlinger bliver huden styrket og strammet op, rynker glattes ud, og huden bliver smukkere.

Selvom mange vil opleve, at de ser resultater allerede efter få behandlinger, så skal der cirka 5-7 behandlinger til, før du opnår den fulde effekt af behandlingen. Dette er samtidig med til at cementere effekten, så den varer ved over længere tid.

Skriv til os

Dette bør du være opmærksom på i forbindelse med kosmetisk akupunktur

Jeg anbefaler ikke kosmetisk akupunktur, hvis du er gravid, har fået foretaget kirurgisk indgreb i ansigtet, eller du har fået foretaget ansigtsbehandlinger med diverse fillers. Der skal gå 3 måneder efter sidste behandling med fillers, før behandlingen med kosmetisk akupunktur kan påbegyndes.

Ligeledes er det vigtigt, at du informerer mig, hvis du lider af for højt blodtryk, tager blodtryksfortyndende medicin eller andre medikamenter.

Læs om andres oplevelser med behandlingerne her.

Ønsker du vide mere?

Ring til os for råd og vejledning til den mest optimale behandling

Pris


Første behandling, 1 ½ time 800 kr.
Efterfølgende behandlinger, 1 time 650 kr.
Collagenmaske 100 kr.
Klippekort med 6 behandlinger 3.000 kr.

* Alle behandlingsresultater kan variere fra person til person.