HUSK at tjekke og sammenlign anmeldelser, før du vælger behandler.

​Det har enorm betydning og er afgørende for resultatet, at behandleren er professionel.

​Se min Trustpilot anmeldelser

Testimonials

​Ansvarsfraskrivelse – Resultater kan variere fra person til person.

Ærlig og vildt professionel

Jeg valgte Klinik Frydendal, idet klinikken har foretaget fedtfrysninger, næsen fra starten af, og dermed har mange års erfaring. Derud over gik jeg på Trustpilot, og tænkte, så mange kan ikke tage fejl. Har set, at der det sidste år tid, er kommet en masse små klinikker op, som sikkert ikke ved noget som helst om anatomi og kroppens udformning.

Jeg tænkte, da jeg kørte til klinikken, hvad jeg havde i vente, og var lidt nervøs.

Men det blev gjort til skamme, jeg mødte Per, og fik en masse at vide om behandlingen, både før, uden og efter.

Jeg havde taget en del på, så jeg ville rigtig gerne tabe mig, og så meget frem til resultatet. Jeg havde været en del igennem, og haft en rigtig dum periode, så min krop var vildt stresset. Da jeg var færdig med min første behandling, stod en mand, der netop skulle i behandling, og han sagde til mig, at det kunne jeg godt glæde mig. Så det gjorde jeg :0)

Men der skete ikke noget, og efter anden behandling, sagde Per. ”Lotte” din krop er for stresset, så derfor sker der ikke noget, selv om du har gjort, som jeg har fortalt du skal. Jeg vil ikke lave flere behandlinger og tage din penge fra dig”.

Jeg kan kun give Per de bedste anbefalinger, han er bund ærlig, vildt professionel og jeg har stor tiltro til ham. Så når jeg er klar igen, så vælger jeg Klinik Frydendal.

Lotte, Næstved

Lotte, Næstved

Fedtfrysning

​Kunne godt tænke mig en fedtfrysning, syntes det lød godt, og gik så ellers i gang med at undersøge, hvor og hvornår det kunne lade sig gøre.


Mit valg faldt på Klinik-Frydendal, og den 23. januar 2016 var jeg der første gang. Jeg var spændt, ville det virkelig kunne ses, og hvordan var det? Det var vildt afslappende, jeg lå en times tid og hyggede mig, og det gjorde slet ikke ondt. Allerede et par dage efter behandlingen, var der flere, der spurgte mig, om jeg havde tabt mig. Det var godt nok hurtigt, tænke jeg, og spekulerede ikke mere over det.

Så var jeg hos Per anden gang, hvor jeg så blev målt og vejet. Og hold da op. På kun 1 måned, er jeg blevet hele 6 cm mindre omkring livet. Og det kan virkelig ses, skal jeg lige hilse og sige. Jeg fik endnu en behandling, hvor jeg fik en shockwave bagefter. Jeg går og glæder mig og er meget spændt på resultatet. Jeg er imponeret, Per kan virkelig sit kram.​

Jeanette, Søllerød

Ikke flere natlige tisseture

Efter diskusprolaps for 3 år siden med stærk smertestillende medicin, har jeg lidt af inkontinens i pressede situationer, og flere natlige tisseture. Jeg har været henvist til Hvidovre hospital, derefter fysioterapi med besked om at lave knibeøvelser. Det har bare ikke hjulpet. Så prøvede jeg EMbrace Body Behandling og efter bare efter 2 behandlinger er de natlige tisseture stoppet. Jeg har smidt trusseindlægget når jeg træner. Jeg har meget bedre fat i musklerne, når jeg kniber. Kan ligesom bedre mærke hvad jeg laver. Jeg har lige fået 3. behandling i dag og glæder mig til at mærke effekten efter 4. og sidste behandling.​

Susanne, Tåstrup

Ondt i hele kroppen - Behandling med Kranio-Sakral terapi

Jeg har i flere år haft ondt i hele kroppen, dårlig mave og ingen energi. Jeg gik til kiropraktiker hver 3 uge, for at få rettet op på både bækken og skulder. Efter få behandlinger hos Klinik Frydendal, har jeg det fantastisk i min krop, er fuld af energi og har ikke smerter mere. Kiropraktikeren, ham, har jeg ikke set siden, og jeg savner ham ikke. 🙂 Og jeg har nydt mine kranio sakral behandlinger, og har glædet mig til hver gang jeg skulle til behandling.

Vibeke, Rødovre

Hælespore og ondt i foden - Behandling med Shockwave

Jeg havde længe gået og haft ond i fod og hæl, og tilfældig fik jeg at vide at shockwave kunne klare den detalje. Jeg var hos Per 4 gange, og udover shockwave, fik jeg 2 gange laser, samt tapede han hælen op, og efter 3 uger, var jeg tilbage til normal igen. Dette gjorde, at jeg var up-to-date og kunne passe mit arbejde uden smerter. Derudover har jeg været til Kranio Sakral hos Ghita, idet jeg havde ondt i mit håndled efter et fald og deraf følgende operation. Jeg stop netop over for endnu en operation, da jeg fik en behandling hos Ghita. Mine smerter i hånden forsvandt og jeg måtte ringe og aflyse operationen. Det er nu over ½ år siden og min hånd har det stadig godt. Og endnu et plus, man bliver så dejlig afslappet i hele kroppen og så glad i låget. PS jeg har også fået ansigtsbehandlinger 😜

Lena, Tåstrup

Super tilfreds med fedtfrysning!

Wow! Allerede efter første behandling var der tydelige resultater. Ikke nok med at taljemålet er forbedret, mormorarmene er også reduceret!! Forstå det hvem som kan! Per er supergod til at forklare, hvad processen indebærer og der bliver fulgt godt op på forløbet. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg har været så tilfreds med, at jeg napper en omgang mere.

Dagmar, Brønshøj

KUNDERNE SIGER​

Jeg er godt nok imponeret *​

Jeg fik foretaget en fedtfrysning på inderlårene i håb om, at noget af min appelsinhud ville forsvinde, og det har overgået alle mine forventninger. Ikke nok med at mine lår blev mindre, det gjorde alle de andre "problemområder" også!

Per var støttende og forstående, havde et fantastisk humør og gjorde mig i det hele taget rigtig tryg ved hele processen. Hvis du vil have god service, en hyggelig og tryg samtale og ikke mindst være i gode hænder, så kan jeg klart anbefale Per og Klinik Frydendal.

Sara

LYDER DET INTERESSANT?

KLINIK FRYDENDAL
KAN HJÆLPE​

Kontakt mig for en uforpligtende snak.​

​Klinikken ligger på privatadresse​:

Baunevej 150, 2630 Tåstrup

Følg mig​

ikon-facebook  Facebook

Kundeudtalelser

Alle behandlingsresultater kan variere fra person til person​