Microneedling/Dermapen®

Microneedling er en yders effektiv metode til at udbedre hudproblemer. Vil du af med dine ar efter akne, eller vil du have strækmærkerne skal forsvinde? Uanset hvilket hudproblem du har, kan Klinik Frydendal hjælpe dig. Hos Klinik Frydendal udfører vi professionelle behandlinger med microneedling.

Behandlingen har faktisk eksisteret i mange år, men det er først de seneste år, at behandlingen er blevet populær.

Hvad er microneedling?

Microneedling, som også er kendt som Dermapen, er en behandling bestående af små nåle, som køres gennem huden for at lave små, mikroskopiske huller. Når nålene bliver kørt gennem huden, bliver der dannet cirka 70.000 huller i huden hvert minut i løbet af behandlingen.

Dette gør, at huden får lov til at regenerere og derved danne ny kollagen. Når din hud mærker de prik, der kommer fra nålene, opfatter den det, som en større skade mod huden, end hvad det egentlig er.Derfor vil, din hud starte en proces, hvor den reparerer sig selv – og det vil den gøre i flere uger efter behandlingen.

Det lyder måske skræmmende og farligt, men det er det slet ikke. Faktisk er microneedling en meget skånsom behandling, fordi den netop ikke er særlig omfattende. Langt størstedelen af dem, der får foretaget en microneedling behandling med Dermapen, er i stand til at møde op på arbejde dagen efter.

Det er en af de mest effektive måder til at forbedre hudens struktur og udglatte fine linjer, ar og ujævnheder. Huden bliver boostet til at forny sig selv, og efter en afsluttet behandling, vil du opleve, at din hud har fået en smukkere, mere strålende glød, og er blevet mere glat.

Hvor mange behandlinger er nødvendige? 

Når man får foretaget behandlingen, er det vigtigt, at der går en måned mellem microneedling behandlingerne. Hvis ikke dette overholdes, er der risiko for at behandlingen ikke vil virke 100 % optimalt. Det er fordi, når vi prikker de mange huller i huden, skal underhuden nå at følge med og reagere på det – det gør den ved at skabe nyt kollagent væv. 

Det er individuelt, hvor mange behandlinger, der er behov for. Nogle har behov for 3, hvorimod andre har behov for 6. Det er altså meget individuelt, og kommer an på din hudtype, og hvilke hudproblemer, du har. Det er noget, vi i samråd vil finde ud af.

Skriv til os

Vi kan skræddersy en behandling, der passer til din hud

Klinik Frydendal er specialister inden for Microneedling, og kan med garanti hjælpe dig mod drømmen om en smukkere og mere glat hud. Vi har behandlet mange glade og tilfredse kunder, og har mange års erfaring med i bagagen. Derfor har vi den helt rette ekspertise til at skræddersy en løsning, der passer til lige præcis din hud og dine hudproblemer. Med Klinik Frydendal som din behandler, vil du kunne forvente et professionelt forløb, hvor dine hudproblemer og ønsker bliver taget seriøst.

Du har måske hørt om en dermaroller, som kan købes og benyttes til hjemmebrug. Dermarolleren og dermapennen er faktisk bygget på de samme principper – men her stopper sammenligningerne også. Dermapennen er et langt mere effektiv redskab som er udviklet til professionelt brug. Vi benytter os af Dermapen 4, som tilhører det mest udviklede og innovative udstyr, der er på markedet, når det kommer til behandling med microneedling. Blandt andet giver Dermapen mulighed for at behandle med nåle af forskellige længder. Ingen hudproblemer er de samme, og derfor skal man også benytte sig af den nållængde, der er mest hensigtsmæssig til at løse det pågældende hudproblem. 

Denne mulighed har man ikke med en dermaroller. Langt størstedelen af de dermarollere man kan købe, har en nållængde på 0,5 mm.  

Med en Dermapen har man mulighed for at variere længden på nålen. Der kan blive foretaget behandlinger med nåle på 0,5 mm til 2,5 mm. Det er hensigtsmæssigt, fordi man skal huske på, at hudens tykkelse i ansigtet er meget forskelligt fra person til person. På kinderne er huden for eksempel meget tykkere end hvad huden i panden er. Derfor har vi mulighed for at justere længden på nålen, så vi har en længde, der er hensigtsmæssig at benytte, for at dit resultat bliver perfekt. 

Microneedling
Hvad kan man bruge Microneedling til?
 • Reduktion af ar (For eksempel efter akne) 
 • Reduktion af strækmærker 
 • Reduktion af pigmentfejl 
 • Reduktion af rynker 
 • Reduktion af linjer 
 • Reduktion af porer 
 • Reduktion af ujævnheder 
 • Solskadet hud 
 • Fedtet hud 
 • Reduktion af rygerhud – Røg gør nemlig at din hud mister sin naturlige glød 
 • Hårtab 

Microneedling er en effektiv behandling, og kan stort set behandle alle slags hudproblemer. Hos Klinik Frydendal sætter vi en stor ære i at udføre vores arbejde til perfektion, og vores mål er, at du går fra klinikken med et resultat, der overstiger dine forventning.

 

Hvordan foregår microneedling behandling med dermapen? 

Det første der sker er, at du får påført en lokalbedøvende creme, som får lov til at virke i en halv time, før vi går igang med at udføre behandlingen. Der er derfor ingen grund til skal at lade dig skræmme af nålene.

Vi reagerer selvfølgelig allesammen forskelligt, så der er muligvis risiko for, at du vil mærke lidt ubehag ved de særligt følsomme steder, hvor huden er tynd. Det kan for eksempel være rundt om læbekanten, og ved panden. Du vil ikke mærke smerte.

Det næste der sker er, at du får påført en medicinsk anti-aging-serum, som er fuld af nærende ingredienser, såsom antioxidanter, hyaluronsyre og vækstfaktorer. Det er med til at optimere behandlingen og sikre at du opnår det optimale resultat.

Herefter begynder selve microneedling behandlingen, hvor vi kører dermapennen gennem huden. Det er helt normalt, at der kan forekomme små blødninger fra huden, og at huden bliver varm og rød. Derfor får du, efter behandlingen er afsluttet, lagt en kølende maske, der får din hud til at falde til ro. Så hvis du skulle få hævelse og rødme, vil det hurtigt aftage. Du vil under hele behandlingen være i trygge hænder af vores dygtige og professionelle behandlere.

Når du får foretaget en microneedling behandling, er det helt uden risiko for, at din hud bliver skadet.

Hvilke steder på kroppen kan man behandle med microneedling? 

Behandlingen kan faktisk udføres overalt. De fleste får lavet behandlingen i ansigtet, men den kan faktisk bruges på halsen, brystet, armene, hænderne, benene og maven.

Efter behandlingen 

Som nævnt vil huden blive rød, og den vil få brug for ro, hvile og luft. Derfor er det vigtigt, at du ikke bruger tung makup, såsom foundation, pudder og concealer i minimum 24 timer. Huden skal nemlig have tid til at regenerere sig selv, så du kan opnå det allerbedste resultat.

Efter et endt behandlingsforløb med microneedling vil du opnå:
 • Et naturligt yngre look 
 • Behandling af aldersforandringer, ar og pigmentering
 • Kort ophelningsperiode 
 • En hud med en flot naturlig glød

 

Før og efter

Her kan du se nogle før og efter billeder på Microneedling behandling.

acne-ar
alderstegn-rynker
ar
ar-2
pigmentering

Billederne er venligst udlånt af Dermapen World

Autoriseret Dermapen behandler

Hos Klinik Frydendal er vi godkendt, samt autoriseret til at benytte Dermapen4.

Vores største mission og passion er at gøre vores klienter tilfredse. Derfor sørger vi hele tiden for at videreudvikle os mere og mere. Vi har blandt andet deltaget i Master Classs training ved Dr. Andrew R. Christie, hvilket betyder, at vi er en af de få autoriserede Dermapen behandlere i Danmark.

Ved en behandling som denne er det vigtigt at vælge en behandler, der er autoiseret, og en som har fuld ekspertise. Du kan derfor være helt tryg, når du vælger os som din behandler. Vi har den rette erfaring og ekspertise til at kunne hjælpe dig med at opnå et resultat, som du ikke tør drømme om.

Vil du gerne vide mere om, hvad microneedling behandling går ud på? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have.

Vi kan kontaktes på 40 25 67 20 eller info@klinik-frydendal.dk

Ønsker du vide mere?

Ring til os for råd og vejledning til den mest optimale behandling

Pris


Efterårstilbud 1.500 kr.
Pris pr. behandling 2.500 kr.

* Alle behandlingsresultater kan variere fra person til person.