Shockwave behandling

Går du og døjer med muskuloskeletale smerter? Hvis du gerne vil undgå et kirugisk indgreb, så er shockwave behandling måske lige noget for dig.

 

Hvad er shockwave terapi?

Shockwave terapi er en behandlingsmetode, der overfører energi til det beskadigede væv, sener og musker i form af lydbølger. Det har en positiv effekt på vævets blodcirkulation og stofskiftet i området.
 
Den shockwave der kommer, er en intens og meget kortvarig energibølge, der bevæger sig hurtigere end selve lyden. Behandlingen stimulerer derved kroppens egen “reparationevne”, hvorved man både opnår smertelindring samt forbedret bevægelse.
 
Hos Klinik Frydendal udfører vi shockwave terapi, og vi kan derfor hjælpe dig, hvis du ønsker denne form for terapi. Vi har den rette ekspertise og erfaring til at hjælpe dig mod et vellykket resultat.
 
Med shockwave behandling kan du opnå markante resultater – helt uden kirurgiske indgreb og/eller medicinering.
 
Det er grunden til at shockwave behandlingen er fortrukket af mange. Behandlingen har faktisk været anvendt i rigtig mange år, og langt størstedelen af vores kunder har opnået rigtig flotte resultater med shockwave behandlingen. Det er dog vigtigt at huske på, at shockwave behandlingen ikke hjælper alle, men det er selvfølgelig noget vi vil undersøge i samråd.
 

Fordelene ved shockwave behandling

Shockhwave terapi har den fordel at det er en kortere og mere effektiv behandling, som giver hurtige resultater.
 
 • Hurtig og effektiv behandling
 • Behandlingen er uden bivirkninger
 • Hurtigt resultat

Undersøgelser viser at 80% oplever positive forandringer ved Shockwave behandling

Shockwave har på mange måder revolutioneret behandlingen inden for en række områder.
 
Det har vist sig at være en utrolig effektiv behandlingsmetode til en lang række meget forskellige skader og komplikationer. 

Skriv til os

Shockwave behandling kan være behjælpelig med at afhjælpe følgende lidelser:

 • Tennisalbue
 • Golfalbue
 • Musearm
 • Smerter i skuldrene
 • Hælespore eller smerter i fodsålen og hæl
 • Akillessenebetændelse
 • Løberknæ
 • Springerknæ
 • Frossen skulder
 • Andre muskel- og senelidelser
Der er blevet lavet internationale undersøgelser, der viser at 80 % af alle klienter, der modtager en shockwave behandling, oplever at behandlingen har hjulpet dem.
 
Hos Klinik Frydendal har vi ligeledes oplevet en meget stor succesrate på vores behandlinger – Det er vi meget stolte af. Derfor er vi i den grad sikre på, at vi kan hjælpe dig – uanset, hvilken skade og/eller komplikation du har.

Hvordan foregår selve behandlingen?

En gele vil blive påført på det områder, der skal behandles. Geléen sørger for, at trykbølgerne bliver introduceret i det skadede område. Derefter bliver bølgerne sendt mod det område, der skal behandles ved hjælp af et applikationhoved, der er tilpasset til området.
 
En dygtig og professionel behandler vil udføre behandlingen, og du vil være i trygge hænder under hele forløbet.

Kan behandlingen kombineres med andre behandlinger?

Ja, det kan godt lade sig gøre, og det kan faktisk forbedre resultatet i nogle tilfælde. 

Hos Klinik Frydendal hjælper vi altid vores klienter med at nå frem til det bedst mulige resultat. Resultatet kan, nogle gange bliver bedre, hvis man kombinerer den med andre behandlingstyper. Vi er i stand til at vurdere, hvad der vil være mest hensigtsmæssigt at gøre i din situation. Vi tager nemlig udgangspunkt i den enkelte klient. Ingen er ens, og det tager vi selvfølgelig højde for.

Hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst for dig, så kontakt os endelig. Så kan vi i samråd finde den bedste og mest optimale løsning for dig.

Vælg kun en behandler med det rette udstyr

Det er vigtigt at have det rette udstyr, når man som klinik skal foretage shockwave behandling. Udstyret er faktisk altafgørende – derfor har vi hos Klinik Frydendal valgt at investere i det bedste udstyr fra de bedste producenter i branchen. 

Vi vil gerne kunne give vores klienter det bedst tænkelige resultat, og kundetilfredshed er noget, vi vægter højt. Vores gode og professionelle udstyr giver os muligheden for at udføre shockwave behandlingen bedst muligt. Det er også en af grundene til, at vi oplever så stor kundetilfreds og succesrate med shockwave. Derudover er der sket en kæmpe udvikling på området, hvilket gør at udstyret ganske enkelt arbejder mere effektivt og stabilt. 

Så med det rette udstyr, og med den rette erfaring og ekspertise, har vi muligheden for at arbejde så præcist som overhovedet muligt, og derved har vi muligheden for at opnå de aller bedste resultater. 

Vi har oplevet, at vi opnår bedre resultater end vores konkurrenter – og vi opnår dem hurtigere. Det er dels på grund af vores gode udstyr, og på grund af vores professionelle og erfarne behandlere, der sætter en stor ære i at udføre ders arbejde til perfektion. 

Vi foretrækker ærlighed frem for alt – Vi lover aldrig mere end vi kan holde. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, og så få vores ærlige vurderering af, hvorvidt en shockwave behandling er mulig for dig, og om den kan hjælpe dig.

Det skal du vide om shockwave behandling

Shockwave behandlingen blev oprindeligt benyttet til at knuse nyresten, men som årene gik, opdagende man, at det havde en utrolig positiv effektiv indvirkning på væv, som var skadet på andre områder. 

Når man får foretaget behandlingen øges blodcirkulationen og dannelsen af nye blodkar ligeledes. Skadet væv vil blive regenereret og hele.
Vi har erfaret, at allerede efter 1 til 2 behandlinger vil de fleste opleve, at deres tilstand er blevet forbedret væsentligt. 

Behandlingerne varer mellem 10-15  minutter. Det afhænger af skaden. Derudover er det meget individuelt, hvor mange behandlinger den enkelte har brug for. Et normalt forløb vil kræve 3-6 behandlinger med en uges mellemrum. Nogle klienter vil være smertefri allerede efter første behandling, og andre efter sjette behandling. Det er altså meget individuelt. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan give dig et mere konkret svar.

Er shockwave terapi den rette behandling for mig?

Når du vælger  os som din behandler, står vi klar til at rådgive dig bedst muligt hele vejen. Derfor er det første skridt at vurdere, hvorvidt shockwave terapi er den mest optimale behandlingsform for dig. Med vores erfaring og ekspertise er vi i stand til at vurdere, hvorvidt vi kan tilbyde dig shockwave behandling, eller om der er en anden behandlingsform, der er mere hensigtsmæssig at benytte sig af.

Hvis vi vurderer, at shockwave terapi er den rigtige behandling for dig, går vi videre med behandlingen. Behandlingen foregår således, at vi lokaliserer det præcise område, som skal behandles. Det er vigtigt, at området bliver lokaliseret korrekt og præcist. Hvis man rammer den mindste smule forkert, kan man risikere, at behandlingen ikke vil give det ønskede resultat.

Derefter skal det vurderes, hvor “bredt” der skal fokuseres samt, hvor intensiv frekvensen af bølgerne skal være, for at opnå det bedste resultat.

Derefter går selve shockwave behandlingen i gang. Hos Klinik Frydendal kan du være sikker på, at din behandling bliver en positiv oplevelse. Vi sørger altid for at være i dialog med vores klienter. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til behandlingen.

Er behandlingen smertefuld?

Det er meget individuelt, og vores klienter har alle haft forskellige oplevelser af, hvorvidt behandlingen er smertefuld.

Det er en relativ aggressiv behandling, og derfor kan den føles en smule ubehagelig, og den kan hos nogen opleves som smertefuld. Men det er heldigvis kun mens behandlingen er i gang.

Behandlingerne varer som nævnt kun få minutter ad gangen, og det er derfor hurtigt overstået. Så snart selve behandlingen er overstået, vil du også opleve en lindring.

Ønsker du vide mere?

Ring til os for råd og vejledning til den mest optimale behandling

Pris


15 minutter 300 kr.

* Alle behandlingsresultater kan variere fra person til person.