Testimonials

Ansvarsfraskrivelse – Resultater kan variere fra person til person.

Fedtfrysning

Kunne godt tænke mig en fedtfrysning, syntes det lød godt, og gik så ellers i gang med at undersøge, hvor og hvornår det kunne lade sig gøre.

Mit valg faldt på Klinik-Frydendal, og den 23. januar 2016 var jeg der første gang. Jeg var spændt, ville det virkelig kunne ses, og hvordan var det? Det var vildt afslappende, jeg lå en times tid og hyggede mig, og det gjorde slet ikke ondt. Allerede et par dage efter behandlingen, var der flere, der spurgte mig, om jeg havde tabt mig. Det var godt nok hurtigt, tænke jeg, og spekulerede ikke mere over det.

Så var jeg hos Per anden gang, hvor jeg så blev målt og vejet. Og hold da op. På kun 1 måned, er jeg blevet hele 6 cm mindre omkring livet. Og det kan virkelig ses, skal jeg lige hilse og sige. Jeg fik endnu en behandling, hvor jeg fik en shockwave bagefter. Jeg går og glæder mig og er meget spændt på resultatet. Jeg er imponeret, Per kan virkelig sit kram.
Jeanette, Søllerød
Profil billede jeanette

Fedtfrysning

I august måned fik jeg fedtfrosset mine inderlår, samt et stykket lige over venusbjerget, hvor der sad noget fedt efter en ikke så vellykkedes fedtsugning. Da jeg kom på klinikken ca. 6 uger efter, var mine lår mindsket med henholdsvis 2 og 2,5 cm i omkreds. Hvilket gør at mine lår ikke mere støder sammen, når jeg går. :o) Jeg fik endnu en fedtfrysning over venusbjerget. Nu er fedtet helt væk, og jeg kan igen gå i stramtsiddende kjoler. Hvor heldig kan man være. Tak til Klinik-Frydendal og Per.
Lisbeth, Slagelse

Ondt i hele kroppen - Behandling med Kranio-Sakral terapi

Jeg har i flere år haft ondt i hele kroppen, dårlig mave og ingen energi. Jeg gik til kiropraktiker hver 3 uge, for at få rettet op på både bækken og skulder. Efter få behandlinger hos Klinik Frydendal, har jeg det fantastisk i min krop, er fuld af energi og har ikke smerter mere. Kiropraktikeren, ham, har jeg ikke set siden, og jeg savner ham ikke. 🙂 Og jeg har nydt mine kranio sakral behandlinger, og har glædet mig til hver gang jeg skulle til behandling.
Vibeke, Rødovre
Profilbillede - Sten

Behandling af knæsmerter med Shockwave

4 operationer i venstre knæ var skyld i at jeg ikke kunne strække benet helt ud på grund af smerter og derfor har haft en uren gang og humpede lidt. Er flere gange blevet opfordret til at besøge Per, men det knæ skal skiftes hvis det skal blive godt igen. Men så begyndte det gode højre knæ at drille, det gjorde lidt ondt og var mest irriterende om natten hvor jeg vågnede flere gange på grund af det. Så jeg begyndte hos Per med det højre knæ og tænkte at hvis han kunne ordne det fik han lov at prøve på det andet også. Efter 6 behandlinger er det højre knæ smerte frit og det venstre fikset så godt at jeg nu kan gå normalt. Tak til klinik Frydendal.
Sten, Hvidovre

Allergi - Behandling med Øreakupunktur

Jeg besøgte Klinik Frydendal fordi jeg døjede med allergi. Allerede efter første behandling med øreakupunktur kunne jeg mærke forskel, og behøver nu ikke længere at tage antihisaminer når jeg er i nærheden af mine katte. Derudover føler man sig velkommen i de hjemlige rammer hos Klinik Frydendal – bestemt et besøg værd!
Selina Mandal, København
Selina profilbillede til testimonials
Profilbillede Kamilla

Smertebehandling efter fald fra hest

For omkring 5 år siden faldt jeg af en hest, jeg kom på hospitalet og fik af vide at der var en fli af min hofte der var faldet af. Jeg fik af vide at jeg skulle sidde i kørerstol i 5 uger og måtte ikke støtte på mit ben. De sidste 5 år har jeg, gået rundt med smerter i mit ben og i min hofte. Jeg har ikke kunnet sove på min venstre side, jeg har ikke kunnet løbe eller kunnet cykle særlig langt uden det har gjordt ondt. Efter jeg kom til behandling i Klinik Frydendal, hvor jeg fik 9 behandlinger, har jeg kunnet alle disse ting og mere til, smerterne er næsten forsvundet. Det er klart noget jeg kan anbefale til andre, der går rundt med smerter.
Kamilla Theilgaard, Køge

Hælespore og ondt i foden - Behandling med Shockwave

Jeg havde længe gået og haft ond i fod og hæl, og tilfældig fik jeg at vide at shockwave kunne klare den detalje. Jeg var hos Per 4 gange, og udover shockwave, fik jeg 2 gange laser, samt tapede han hælen op, og efter 3 uger, var jeg tilbage til normal igen. Dette gjorde, at jeg var up-to-date og kunne passe mit arbejde uden smerter. Derudover har jeg været til Kranio Sakral hos Ghita, idet jeg havde ondt i mit håndled efter et fald og deraf følgende operation. Jeg stop netop over for endnu en operation, da jeg fik en behandling hos Ghita. Mine smerter i hånden forsvandt og jeg måtte ringe og aflyse operationen. Det er nu over ½ år siden og min hånd har det stadig godt. Og endnu et plus, man bliver så dejlig afslappet i hele kroppen og så glad i låget. PS jeg har også fået ansigtsbehandlinger 😜
Lena, Tåstrup

Super tilfreds med fedtfrysning!

Wow! Allerede efter første behandling var der tydelige resultater. Ikke nok med at taljemålet er forbedret, mormorarmene er også reduceret!! Forstå det hvem som kan! Per er supergod til at forklare, hvad processen indebærer og der bliver fulgt godt op på forløbet. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg har været så tilfreds med, at jeg napper en omgang mere.
Dagmar, Brønshøj