Akupunktur

Akupunktur

Akupunktur virker ved at man får nogle meget tynde nåle i huden, der går ind og påvirker helbredstilstanden og genopretter kroppens normale energibalance.

TCM, som er en forkortelse for Traditional Chinese Medicine (Traditionel Kinesisk Medicin), er et holistisk behandlingssystem, der virker ved at stimulere kroppens egen energi og derved afbalancere kroppens organer via eksempelvis nåle, som det er tilfældet med akupunktur.

I dag har rigtig mange haft positive oplevelser i forbindelse med behandling med akupunktur, og akupunktur kan da også være behjælpelig mod mange forskellige former for smerter og tilstande.

Alternativt til akupunktur tilbyder jeg også øreakupunktur & smertebehandling ved RAH-behandling.

Akupunktur kan blandt andet være behjælpelig til at behandle følgende smerter:​

 • ​Spændingshovedpine
 • Migræne
 • Nakke/skuldersmerter
 • Kæbespændinger
 • Frossen skulder
 • Rygsmerter, smerter i ben og fødder
 • Tennisalbue
 • Musearm
 • Iskiasnerver
 • Løberknæ
 • Triggerpunkter​

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en flere tusind år gammel lægevidenskab fra Østen – med sit helt eget diagnose- og behandlingssystem, der på mange måder adskiller sig fra den vestlige terminologi.

Akupunktur kan lindre muskel- og ledsmerter, hovedpine og i nogle tilfælde også mildne kvalme og hedeture. Akupunktur er for de fleste en sikker og bivirkningsfri behandlingsmetode.​

  Kontakt os

  Ring til mig, så vil jeg give dig personlig vejledning og rådgivning, samt svare på alle dine spørgsmål – gratis og uforpligtende.

  Book behandling
  40 35 67 20

  Per Frydendal​

  Sådan foregår akupunkturbehandlingen

  Behandlingen foregår ved, at du får stukket meget tynde nåle ind i hud og muskler. Nålene stimulerer nerverne, hvilket kan resultere i en lokal øget blodgennemstrømning, hvorved du udskiller smertedæmpende hormoner. Nålebehandlingen kan også påvirke den mentale oplevelse af smerter og symptomer. Virkningen indtræder dog langsomt, og det bedste resultat fås ved flere behandlinger.

  Akupunkturpunkter eller trykfølsomme punkter er relateret til de symptomgivende områder af behandling med tynde nåle. Nålene stikkes ind i huden – enten få millimeter eller mere. Behandlingen gør ikke ondt, men føles nærmere som en let ømhed, trykkende eller sovende fornemmelse.

  Til behandlingen anvendes 6-12 nåle, og selve behandlingen varer som regel 10-25 minutter.​

  Hvor mange behandlinger er nødvendigt?

  Antallet af behandlinger er individuelt – det kan svinge fra 3–6 behandlinger med cirka 1 uges mellemrum. Som regel opnås det bedste resultat med en serie på 6-12 behandlinger.

  Efter cirka 2-3 uger, som bør svare til 6 behandlinger, vil de positive effekter så småt begynde at vise sig, og symptomer vil mindskes, bevægelighed og nattesøvn bedres, og du vil opleve at have færre smerter.

  Det er vigtigt, at du fortæller, hvis du lider af for højt blodtryk og tager medicin, da dette kan have afgørende indvirkning på behandlingen, og om behandlingen bør foretages eller ej.

  Jeg er godt nok imponeret *​

  Jeg fik foretaget en fedtfrysning på inderlårene i håb om, at noget af min appelsinhud ville forsvinde, og det har overgået alle mine forventninger. Ikke nok med at mine lår blev mindre, det gjorde alle de andre “problemområder” også!

  Per var støttende og forstående, havde et fantastisk humør og gjorde mig i det hele taget rigtig tryg ved hele processen. Hvis du vil have god service, en hyggelig og tryg samtale og ikke mindst være i gode hænder, så kan jeg klart anbefale Per og Klinik Frydendal.

  Sara

  LYDER DET INTERESSANT?

  KLINIK FRYDENDAL ​KAN HJÆLPE​

  Kontakt mig for en uforpligtende snak.​
  Book behandling

  Ja tak, jeg vil gerne ringes op til en gratis og uforpligtende konsultation af professionel behandler med udgangspunkt i mine ønsker og muligheder.