EMbrace Body Sculpting

EMbrace Body Sculpting®

Muskelopbyggende og fedtforbrændende behandling

Drømmer du om at få løftede og faste baller eller en tonet og markeret mave? Så er en muskelopbyggende og fedtforbrændende EMbrace Body Sculpting-behandling hos Klinik Frydendal lige noget for dig. Kroppen bliver mere tonet og musklerne stærkere og større. Derudover vil behandlingen kunne forbedre din holdning, vejrtrækning og balance.

​Min klinik har base i Taastrup, og derfor kan jeg især tage imod klienter fra København, Roskilde og resten af Sjælland.

​Hvad er EMbrace Body Sculpting?

En EMbrace Body Sculpting-behandling er ikke en decideret slankebehandling, selv om der forbrændes fedt. Behandlingen toner kroppen og opbygger muskelmasse. Derfor er behandlingen primært beregnet for personer, som i forvejen er fitt – går til fitness, dyrker sport eller løbetræner. Man kan dermed ikke behandles, hvis man er overvægtig eller har deller – de skal væk først – evt. med fedtfrysning.

Når det kommer til at få øget fedtforbrændingen og opbygning af muskler, er EMbrace Body Sculpting utrolig effektiv. Den forbedrer din træning efterfølgende, hurtigt og effektivt. Denne proces går også under betegnelser som Tesla behandling, bodytoning, EM Power Body Sculpting og Body Sculpting

Muskelopbygning og toning af kroppen med EMbrace Body Sculpting foregår med nogle meget store håndtag / applikatorer, som er så store, at en eller to dækker hele maven eller passer med en på hver af ballerne, så man kan få en Butt Lift behandling/balleløft. ​

Bor du i Nordjylland, så har Klinik Nederby også behandlingen.

20.000 mavebøjninger eller 20.000 squats

En Body Sculpting-maskine afgiver elektromagnetisk energi (HIFEM = High Intensity Focused Electro-Magnetic) via de store håndtag. Så du får altså ikke strøm sendt gennem kroppen. Magnetismen fremprovokerer sammentrækninger af dine muskler, og på 30 minutter gennemgår du hele 20.000 af dem. Det svarer altså til 20.000 mavebøjninger eller 20.000 squats, hvis det er ballerne, der bliver behandlet.

​​

EMbrace Body Sculpting er klinisk dokumenteret og har været populær i USA siden starten af 2019, hvor den første maskine blev introduceret.​​


Jeg er glad for at være med som en af de første på banen herhjemme.

Kunders EMbrace Body Sculping før – og efter billeder

Før
Efter
Før
Efter

Torbens flotte resultat efter 6 EMbrace Body Sculping-behandlinger

Før
Efter

Ghitas resultat efter bare 4 EMbrace Body Sculping-behandlinger

Før
Efter
Før
Efter

Helles resultat efter 2 behandlinger fedtfrysning & 4 behandlinger EMbrace Body Sculpting

Kunders EMbrace Body Sculpt før – og efter billeder

Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter

​Generelt om EMbrace Body Sculping-behandlingen?

Du taber dig kun der, hvor håndtagene bliver sat på, fx maven, og ikke, for kvindernes vedkommende, på brysterne. Du opbygger muskler og forbrænder fedt samtidig.

​For at få størst mulig effekt ud af behandlingen bør du tage et forløb på 4 behandlinger med 2-3 dages mellemrum. Behandlingen tager kun 30 minutter. Studier har vist, at du efter et behandlingsforløb kan opnå en fedtreduktion på 19 % og forøge din muskelmasse med 16 %.

Opfølgning

Efter et behandlingsforløb skal du fortsætte med at gå til fitness eller træning for at vedligeholde resultatet. 

Du vil ofte kunne se forskel med det samme eller i løbet af et par dage, men det endelige resultat af EMbrace Body Sculpt-behandlingen vil først ses efter nogle uger.

Baller – Butt Lift-behandling

Med alderen bliver musklerne i dine baller slappere og formindskes. Derved kommer de til at hænge og bliver fladere. Dette kan forbedres med et Butt Lift / balleløft / opstramning af baller med EMbrace Body Sculpting-behandling, som vil tone dine baller til en rundere og fastere form.

​Med en EMbrace Body Sculpting-behandling på ballerne vil musklerne blive stærkere, og deres volumen øges. Du opnår 20.000 muskelsammentrækninger, som ikke i praksis ville kunne gennemføres ved træning.

​Du får enten 1 eller 2 applikatorer sat fast på hver balle og bliver udsat for et svagt energiniveau til at starte med. Der skrues langsomt op for energien til det niveau, som du kan holde ud. Behandlingen må ikke gøre ondt, men skal være effektiv.

​En kur på 4 behandlinger i løbet af 14 dage vil være perfekt. Herefter behøver du ikke at komme igen før om 6-12 måneder. ​

Forventet effekt af muskelopbyggende EMbrace Body Sculpting

Kliniske studier i USA har vist, at man i gennemsnit øger sin muskelmasse med 16% og et tab af fedtmasse med 19%. Dette er målt efter 4 behandlinger.

​Du vil ofte kunne se effekt umiddelbart efter første behandling, men den endelige effekt vil først kunne ses efter flere uger og helt op til 6 måneder senere. Det tager tid for musklerne at danne nye celler, og det tager tid, før fedtcellerne afgiver deres fedtsyrer.​​​

EMbrace Body Sculping-behandling af mavemuskler efter graviditet

Du vil få sat 1 eller 2 håndtag på din mave afhængig af din størrelse.

​Der startes med lav energi, som langsomt øges til det energiniveau, som du kan tåle uden at føle smerte. I løbet af et behandlingsforløb vil du sandsynligvis opdage, at du uden problemer kan holde til højere energiniveau, simpelthen fordi dine mavemuskler bliver stærkere.

I løbet af de 30 minutter udsættes din mave for det, der svarer til 20.000 supramaksimale sammentrækninger – altså sammentrækninger, som er kraftigere end det, du vil være i stand til at gennemføre ved træning.

​Musklerne vokser og bliver stærkere, samtidig med at der udvikles flere muskelfibre.

​EMbrace Body Sculpting er ideel, hvis du på grund af skade ikke kan træne, eller som supplement til din daglige træning. Eller hvis skal du på ferie og ikke har mulighed for at træne.

Hvor på kroppen kan jeg få foretaget en EMbrace Body Sculpting?

​Du kan få foretaget behandling følgende steder:

  • Mave
  • Baller
  • Lår
  • Arme
  • Behandling af splittede mavemuskler

Gør EMbrace Body Sculpting-behandlingen ondt?

Nej – behandlingen som sådan gør ikke ondt. Der kan dog være nogle, som mærker det mere end andre, men det er ikke smertefuldt. Bare slap af og lad det ske.​​

Behandling af splittede mavemuskler

Mange kvinder oplever problemet med splittede mavemuskler efter graviditet og fødsel. Fænomenet kaldes med et fint ord for Rectus diastase og er næsten umuligt at hele udelukkende med almindelig træning.

​Det har nu vist sig, at EMbrace Body Sculpting er en meget effektiv metode til reduktion af det tværgående ”hul”, der opstår på tværs af mavemusklerne omkring navlen.​​​

Hvordan ser muskelopbyggende EMbrace Body Sculpting ud?​

Hvor lang tid holder resultatet?

Den opbygning af muskelmasse, som opnås med behandlingen, skal vedligeholdes regelmæssig med træning, og generelt bør man føre en sund livsstil. Som med alt andet, hvis det ikke vedligeholdes, vil det opnåede resultat forsvinde med tiden.

​Derfor anbefaler jeg en EMbrace Body Sculpting-behandling én gang om året for at vedligeholde resultatet.​

Bivirkninger

EMbrace Body Sculpting er FDA-godkendt, behandlingen er klinisk dokumenteret, og der kendes ingen bivirkninger. Du kan blive sulten efter behandlingen, ligesom hvis du havde trænet hårdt.​

Kan jeg få foretaget en EMbrace Body Sculpting-behandling?

Et behandlingsforløb begynder altid med en gratis og uforpligtende konsultation.
Som ved alle andre behandlinger er der selvfølgelig nogle ting, jeg som behandler og du som klient skal være opmærksomme på. Det er ikke alle, der kan få en EMbrace Body Sculpting-behandling. Du skal have et normalt BMI. Du kan eventuelt få fedtfrysning, inden du starter et forløb op.

For at få en EMbrace Body Sculpting-behandling skal du være fyldt 18 år, og du skal kunne skrive under på følgende:

At du:

Forberedelse til behandling

Før du kan behandles, skal du fjerne smykker samt evt. piercinger. Knapper, lynlåse og bh-spænder, intet af det overstående må være på tøjet under behandlingen.​​Det anbefales derfor at møde op i træningstøj. Det siges, at følgende benytter sig af EMbrace Body Sculpting

  • KIM KARDASHIAN
  • LISA RINNA
  • DREW BARRYMORE
Jeg er godt nok imponeret *​

Jeg fik foretaget en fedtfrysning på inderlårene i håb om, at noget af min appelsinhud ville forsvinde, og det har overgået alle mine forventninger. Ikke nok med at mine lår blev mindre, det gjorde alle de andre “problemområder” også!

Per var støttende og forstående, havde et fantastisk humør og gjorde mig i det hele taget rigtig tryg ved hele processen. Hvis du vil have god service, en hyggelig og tryg samtale og ikke mindst være i gode hænder, så kan jeg klart anbefale Per og Klinik Frydendal.

Sara

LYDER DET INTERESSANT?

KLINIK FRYDENDAL ​KAN HJÆLPE​

Kontakt mig for en uforpligtende snak.​
Book behandling

Ja tak, jeg vil gerne ringes op til en gratis og uforpligtende konsultation af professionel behandler med udgangspunkt i mine ønsker og muligheder.