Smertebehandling / RAH-behandling

Smertebehandling / RAH-behandling

Døjer du med smerter? Så er RAH-smertebehandling hos Klinik Frydendal måske lige noget for dig.

​RAH-behandling (Reciprok Antagonist Hæmning) er til dig, der døjer med smerter. Det kan være piskesmæld, dårlig ryg, konstant ondt i hovedet eller migræne, smerter i knæ, albuer, skuldre, lænd, baglår osv.

​Du kan få udført behandlingen i min klinik i Taastrup – her er det nemt at komme til, uanset om du kommer fra Roskilde, København eller andre byer på Sjælland. 

Har du hovedpine eller knæsmerter?

Jeg tilbyder flere behandlingsformer mod smerter – se medicinsk shockwave. Mine klienter kommer blandt andet til mig med følgende problemer:

  • Smerter, stivhed og spændinger i nakke, ryg, bækken, hofter, lænd, skuldre, albuer, knæ, fødder og kæbe
  • Hovedpine og migræne
  • Skulder- og nakkeproblemer
  • Piskesmæld
  • Diffuse knæsmerter
  • Soven i armen
  • Akillessenen​​​

Oplev forbedringer efter få minutter

Du vil kunne mærke forbedring efter kun få minutters RAH-behandling, hvor du vil få fjernet cirka 50 % af dine smerter.

​Nogle gange er det nok med en enkelt eller få behandlinger, gode råd og vejledning. Andre gange skal jeg et par spadestik dybere og tilrettelægge et forløb tilpasset din situation. Det er alt sammen noget, vi i samråd finder ud af i klinikken, så jeg kan sammensætte det forløb, der passer bedst til dig og din situation.​

Sådan fungerer behandling af smerter / RAH-behandlingen

Ved RAH-behandlingen arbejdes der i reflekspunkter rundt omkring på kroppen. Teorien går nemlig ud på, at når en bestemt muskel er spændt, vil der være en modsat arbejdende (antagonist), som er afslappet. Hvis reflekspunktet i antagonisten aktiveres, sendes der et signal til hjernen om, at den spændte muskel nu skal slappe af.

​Under behandlingen kommer du til at opleve, at der laves hurtige stræk af muskler, eller at der tappes med reflekshamre på reflekspunkter – ligesom når du går til lægen for at få tjekket dine reflekser.​​

Per Frydendal​

​Få en bedre hverdag med færre smerter og større bevægelighed

Kroniske og daglige smerter kan være uudholdelige, og de kan sætte en stopper for en normal og velfungerende hverdag. Hvis du synes, at du har prøvet alt uden held, så kan en RAH-behandling mod smerter – for eksempel en migrænebehandling – meget vel være noget for dig. Du skal nemlig kunne mærke 50 % færre smerter allerede efter første behandling.

​Behandlingen er baseret på neurofysiologiske principper, fordi signalet til hjernen manipuleres og ændres, og herved aftager smerten.

Jeg er godt nok imponeret *​

Jeg fik foretaget en fedtfrysning på inderlårene i håb om, at noget af min appelsinhud ville forsvinde, og det har overgået alle mine forventninger. Ikke nok med at mine lår blev mindre, det gjorde alle de andre “problemområder” også!

Per var støttende og forstående, havde et fantastisk humør og gjorde mig i det hele taget rigtig tryg ved hele processen. Hvis du vil have god service, en hyggelig og tryg samtale og ikke mindst være i gode hænder, så kan jeg klart anbefale Per og Klinik Frydendal.

Sara

LYDER DET INTERESSANT?

KLINIK FRYDENDAL ​KAN HJÆLPE​

Kontakt mig for en uforpligtende snak.​
Book behandling

Ja tak, jeg vil gerne ringes op til en gratis og uforpligtende konsultation af professionel behandler med udgangspunkt i mine ønsker og muligheder.