Krop og sjæl i balance

Krop og sjæl i balance

Din krop afspejler dit sind, og omvendt. Har du ondt i sjælen, kan det sættes sig i kroppen, og har du ondt i kroppen, kan det være fordi du har ondt i sjælen.
Det går begge veje.

Om mig

Mit navn er Ghita Frydendal, og jeg er uddannet Kranio-Sakral terapeut og elsker at lave mine behandlinger.

Udover Kranio-Sakral uddannelsen, har jeg taget Access Bars grundkursus, Access Energetic Face Lift og Access Bars MTVSS samt Japansk Lifting.

Har du et specifikt problem, vender jeg min ”værktøjskasse”, og finder alt det bedste frem, fra alle de behandlinger jeg udøver.

Har du fået smertebehandling hos Per, tilbyder jeg at kigge på din udfordring, så vi evt. sammen kan fjerne dine smerter og forebygge kommende smerter.

Ghita Frydendal

Du kan læse om behandlingerne på denne side:

Din vej til balance

Jeg hjælper dig med at komme i balance. Jeg tager udgangspunkt i dine behov og dine følelser. Jeg lytter til dig, kommer med gode råd og vejledninger, så vi sammen kan arbejde med at få dig i balance. Det kan være noget fysisk eller følelsesmæssigt, der har sat sig fast – det finder vi ud af sammen.

Vi arbejder med dine fysiske og følelsesmæssige udfordringer, og via behandlingerne kommer du til at slappe fuldstændig af, og føle dig glad og fri, og som et nyt menneske. Alt afhængig af dine udfordringer, kan du vælge mellem mine behandlinger, eller jeg kan rådgive dig og hjælpe dig videre.

Hvor mange behandlinger du skal have, afhænger fuldstændig af hvor meget du er i ubalance. Du bestemmer selv farten.

Kranio-Sakral terapi

Kan være din vej ud af dit liv i ubalance. Det kan være du er stresset, har piskesmæld, ondt i lænd, ryg, knæ eller hofter. Eller at du ikke kan blive gravid, fordi du er stresset og ønskebarnet udebliver. 

Bygger på opfattelsen af, at der i kroppen findes en rytme – den såkaldte kranio-sakrale puls, der pumper hjernevæsken, rundt i kroppen, omkring hjernen og rygmarven. Ved hjælp af kranio-sakral terapi kan nogle af de spændinger og blokeringer fjernes, spændinger der kan være opstået som følge af af slag, stød, influenza, chok og stress. Allerede under fødslen kan der komme ubalancer eller ved fald, og/eller slag på hovedet, ryg eller korsben.

Er en meget blid og nænsom behandlingsform, der arbejder dybdegående med kroppens egne ressourcer, for derigennem at afhjælpe kroppen til selvhelbredelse. Med lette tryk på knogler, kranie, membraner (hjernehinder, cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer, sættes processen i gang. Den positive virkning af en behandling er, at eventuelle spændinger i leddene mellem knoglerne, frigøres og afspænder membranerne, som holder hjernen på plads, og derved forbedres cirkulationen af både hjernevæsken og blodet.

Kranio-Sakral terapi kan have positiv indvirkning på stress og dårlig kropsholdning, som ellers kan give problemer i hverdagen. Ved hjælp af kranio-sakral behandlingen vil du kunne opleve, at din kropsholdning forbedres, og at dine bevægelser vil blive mere graciøse.

Få hverdagen til at fungere bedre med Kranio-Sakral terapi

Er du i ubalance, vil Kranio-Sakral behandlinger hjælpe dig med at klare hverdagen, få den til at glide lidt lettere, så den ikke syntes at være uoverskuelig.

Kranio-Sakral terapi anvendes især imod:

 • Stress
 • Hovedpine og migræne
 • Spændte kæber, afspænding af kroppens muskler
 • Søvnløshed
 • Mave-tarmsystemet
 • Piskesmæld
 • Adfærd/følelsesmæssige problemer og indlæringsevne
 • Hormonbalance og blodtrykket
 • ADHD
 • Tinnitus, svimmelhed og balancebesvær

Ghita Frydendal​

Hvordan foregår behandlingen?

En behandling varer ca. 50 minutter.

En behandling varer ca. 50 minutter.
Første gang udfyldelses et spørgeskema, der gør det lettere for os at sætte ind de rigtige steder, for at få buk med dine ubalancer.
Du ligger på en briks med lukkede øjne og slapper af under hele forløbet. I forbindelse med behandlingen vil det være en fordel, hvis du har løst tøj på. På den måde kan jeg frit arbejde med hele rygsøjlen – helt nede fra korsbenet og op til kraniet. Du vil opnå en dyb form for afspænding, næsten en søvn-lignende tilstand og dog vil du alligevel kunne følge med i og være bevidst om dine omgivelser. Nogle falder også i søvn under behandlingen.

Sådan føles det efter behandlingen

Efter en behandling er det naturligt at kroppen begynder at reagere anderledes, end du normalt er vant til.
Allerede efter første gang er der mange der kan mærke forbedringer, men du skal nok regne med 3 behandlinger, hvorefter vi sammen laver en plan for det videre forløb.
Der skal helst gå mellem 3-5 dage efter en behandling, før du får den næste.
Der er ikke som sådan bivirkninger, men kroppen kan reagere på behandlingen, og du kan opleve smerter og træthed de første par døgn efter behandlingen.

Ofte vil behandlingen resulterer i en lindring, veltilpashed, samt øget energi, men følgende reaktioner er ikke unormale:
Træthed, hovedpine, kortvarig utilpashed evt. kvalme, midlertidig opblussen af evt. gamle skavanker.

Sørg for at hvile og drik rigeligt med væske, så de affaldsstoffer der frigøres i organismen kan blive skyllet ud.

Og så er det ellers bare at glæde sig over det gode resultat.

​Jeg er i stand til at vurdere, hvad der vil være mest hensigtsmæssigt at gøre i din situation. Jeg tager nemlig udgangspunkt i den enkelte klient. Ingen er ens, og det tager jeg selvfølgelig højde for.

​Hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst for dig, så kontakt mig endelig. Så kan vi i samråd finde den bedste og mest optimale løsning for dig.

Vil du vide mere omkring

​Kranio-Sakral terapi skal du være velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen her på siden, ringe til mig på telefon: 30 93 83 94.​

Access Bars

Få fjernet dine overflødige tanker og få fred og ro i sindet

Acces Bars behandlinger

Access bars har utrolig mange forskellige behandlinger til forskellige udfordringer. Jeg har valgt at koncentrerer mig om Access Bars grundbehandling, Acces bars energetisk facelift og MTVSS.

Så alt afhængig af dine udfordringer finder vi sammen den helt rigtige behandling til dig.


Du kan se om alle behandlingerne her:

h

Acces Bars

kan hjælpe dig med at få ryddet op og slette de “sandheder” som er gemt på dit indre lager. Igennem hele dit liv, såvel i din barndom, ungdom og i dit voksenliv har du måske lært og måske fået mange ”sandheder” du har integreret naturligt som værende din egen sandhed. Fx “Pengene vokser ikke på træerne”, “Du dur ikke til noget” eller “Du skal være stille mens de voksne taler”.

Disse “sandheder” kan give dig forhindringer gennem hele livet og begrænse dig i dit liv og din hverdag. Behandlingen kan hjælpe dig med at finde ind til din egen unikke kerne (essens) og din egen sandhed. Det vil kunne gøre det lettere for dig at tage imod nye valg og muligheder, samt at udfolde dit fulde potentiale.

Access Bars kan hjælpe dig til at blive mere rummelig, mere tålmodig, gladere og i det hele taget få et bedre flow i livet.

Behandlingen kan skabe stor glæde og afslapning samt reducere stress. 

Hvordan foregår behandlingen?

Mens du ligger fuldt påklædt og slapper af på en briks, vil jeg berøre 32 energipunkter ganske let på dit hoved. 

Disse 32 energibaner, som går igennem hovedet og langs hovedbunden repræsenterer forskellige aspekter af livet. Det kan være bl.a. krop, seksualitet, penge, kontrol, kommunikation, bevidsthed, kreativitet, aldring, tid, taknemmelighed, håb og drømme. 

Mens energipunkterne berøres, arbejder kroppen ubevidst med at slippe uhensigtsmæssige tankemønstre og overbevisninger. Det kan forløse det, som du ubevidst er parat til at slippe, på det givne tidspunkt. 

Hvad får jeg ud af det?

Det er ikke sikkert, at du vil mærke den store ændring umiddelbart efter behandlingen. Det er normalt først senere, at du vil opdage, at du måske rer begyndt at reagerer anderledes end normalt, på det der før var en udfordring. 
Hvis du før var bekymret over økonomien, vil du måske opdage, at du ikke længere bliver nervøs over uforudsete udgifter eller over at noget skal repareres. Du vil måske opleve, at du ikke længere reagerer på det, som før ville have gjort dig urolig og stresset.

Access bars kan hjælpe dig med:

 • Stress
 • Tankemylder
 • Depression
 • Bekymringer 
 • Søvnløshed
 • Uro og angst
 • Energiforladt
 • PTSD
 • og meget andet

Få tankerne til at falde til ro

Giv slip på dårlige vaner og få plads til mere energi og nye måder at tænke på. Det vil åbne nye muligheder og du vil få mere nærvær i dit liv

Mere end blot en ansigtsløftning

​men også en foryngelse af hele kroppen. 

Du vil blive afslappet og afstresset og en velvære vil brede sig fra ansigtet ud til hele kroppen. 

Access Bars energetisk facelift

Access energetisk Facelift er et naturligt ansigtsløft, der løfter både ansigt og sind, uden knive, sprøjter eller dyre cremer.

Få gløden tilbage i ansigtet og livet tilbage i øjnene.

Access Facelift er en ansigtsløftning med energi og en blid dynamisk proces, der genopretter og forynger dit ansigt. Dit ansigt bliver glattere og mere symmetrisk. Din hud bliver mere spændstig og elastisk, og dit ansigt bliver mere fyldigt og blive løftet.

Whats not to like

​Hvad siger du til mere liv og energi i kroppen, mere vitalitet og glød i ansigtet på en sund og nærende måde?

Hvad sker der egentligt?

Berøringen aktiverer energiprocesser i din krop så dine celler kommer tilbage til deres oprindelig form og energiniveau og aldring formindskes.

Kunne du ikke tænke dig 

at blive afslappet og afstresset og få velvære til at brede sig fra ansigtet ud til hele kroppen. 

 • at få fjernet de spor alderen sætter i ansigtet?
 • at have at dit ansigt ser yngre og måske mere strålende ud?
 • at sætte ældningsprocessen i bak-gear?

Det får du ud af det

 • Lys og lysstyrke i ansigtet
 • Hudens elasticitet
 • Klarhed i øjnene
 • Glød i håret
 • Løft af bryster og baller
 • Forbedret energi
 • Øget afslapning

Det værste ved denne behandling er at den er vanedannende.

Er du også nået dertil hvor du vil gøre noget godt for dig selv?

Så vil du gerne være god ved din krop og dermed dig selv? 

Så prøv en energetisk facelift behandling.

Access Bars MTVSS

Unik og dybtgående fornyelse og vitalitet i hele kroppen

 (Molecular Terminal Valence Sloughing System) er et fantastisk dynamisk værktøj, og nok et af de mest brugte “hands on kropsprocesser” i “Access Bars” store værktøjskasse.

Hvordan foregår det egentligt?

Processen arbejder med kroppens molekylære struktur og afhjælper den til at slippe gamle mønstre og traumer, som så skaber plads til øget velvære og balance

Den bidrager til at opløse både gamle og nye traumer i din krop. Lige fra piskesmæld eller skader du har pådraget dig, til hovedpine og influenza. Den skaber forbedring af immunforsvaret, lungefunktion, gigt, fordøjelse, hormonbalancen, stofskiftet, og øger din ydeevne, når du træner/motionere og meget mere.

Det er en kropsproces, der hovedsaligt bruges til at opløse traumer alle de steder kroppen, der ikke fungerer optimalt.

MTVSS er en mangfoldig kropsproces med 11 forskellige specifikke virkeområder og håndpositioner.

Hver gang du får behandling skabes der nye muligheder for kroppen, til at ændre de fysiske begrænsninger, der gør at kroppen bliver hæmmet og har smerter.
Som ekstra gevinst løsnes der også op for de mentale overbevisninger, og for hvad der er muligt og ikke er muligt, rent fysisk.

MTVSS kan hjælpe dig med følgende:

 • Stimulere dit immunsystem 
 • Afhjælpe fordøjelsessystemet og dine tarme
 • Dyb afslapning og afspænding
 • Afbalancering af kroppens energisystem
 • Større harmoni og velvære i kroppen
 • Forbedre åndedrætsorganerne
 • Fornyelse og revitalisering af hele kroppen
 • Hjælpe dig til at give slip på de programmeringer, der har fået skabt en uhensigtsmæssig måde for din krop at fungerer på.
 • Hjælpe med at styrke de forskellige organer og dit nervesystem 
 • Dit og dine cellers stofskilte 
 • Lymfesystem og hormonbalance
 • I det hele taget få en fin-tuning af din krop
 • Bedre søvn

Vil du vide mere omkring

de forskellige Access Bars behandlinger er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen her på siden, ringe til mig på telefon: 30 93 83 94.​


Jeg er godt nok imponeret *​

Jeg fik foretaget en fedtfrysning på inderlårene i håb om, at noget af min appelsinhud ville forsvinde, og det har overgået alle mine forventninger. Ikke nok med at mine lår blev mindre, det gjorde alle de andre “problemområder” også!

Per var støttende og forstående, havde et fantastisk humør og gjorde mig i det hele taget rigtig tryg ved hele processen. Hvis du vil have god service, en hyggelig og tryg samtale og ikke mindst være i gode hænder, så kan jeg klart anbefale Per og Klinik Frydendal.

Sara

LYDER DET INTERESSANT?

KLINIK FRYDENDAL ​KAN HJÆLPE​

Kontakt mig for en uforpligtende snak.​
Book behandling

Ja tak, jeg vil gerne ringes op til en gratis og uforpligtende konsultation af professionel behandler med udgangspunkt i mine ønsker og muligheder.