Kunderne siger

HUSK altid at tjekke og sammenlign anmeldelser, før du vælger behandler.

​Det har enorm betydning og er afgørende for resultatet, at behandleren er professionel.

Se mine Trustpilot anmeldelser.

Testimonials

Ansvarsfraskrivelse – Resultater kan variere fra person til person.

Ærlig og vildt professionel

Jeg valgte Klinik Frydendal, idet klinikken har foretaget fedtfrysninger, næsen fra starten af, og dermed har mange års erfaring. Derud over gik jeg på Trustpilot, og tænkte, så mange kan ikke tage fejl. Har set, at der det sidste år tid, er kommet en masse små klinikker op, som sikkert ikke ved noget som helst om anatomi og kroppens udformning.

Jeg tænkte, da jeg kørte til klinikken, hvad jeg havde i vente, og var lidt nervøs.

Men det blev gjort til skamme, jeg mødte Per, og fik en masse at vide om behandlingen, både før, uden og efter.

Jeg havde taget en del på, så jeg ville rigtig gerne tabe mig, og så meget frem til resultatet. Jeg havde været en del igennem, og haft en rigtig dum periode, så min krop var vildt stresset. Da jeg var færdig med min første behandling, stod en mand, der netop skulle i behandling, og han sagde til mig, at det kunne jeg godt glæde mig. Så det gjorde jeg :0)

Men der skete ikke noget, og efter anden behandling, sagde Per. ”Lotte” din krop er for stresset, så derfor sker der ikke noget, selv om du har gjort, som jeg har fortalt du skal. Jeg vil ikke lave flere behandlinger og tage din penge fra dig”.

Jeg kan kun give Per de bedste anbefalinger, han er bund ærlig, vildt professionel og jeg har stor tiltro til ham. Så når jeg er klar igen, så vælger jeg Klinik Frydendal.

Lotte, Næstved

Fedtfrysning

Kunne godt tænke mig en fedtfrysning, syntes det lød godt, og gik så ellers i gang med at undersøge, hvor og hvornår det kunne lade sig gøre.


Mit valg faldt på Klinik-Frydendal, og den 23. januar 2016 var jeg der første gang. Jeg var spændt, ville det virkelig kunne ses, og hvordan var det? Det var vildt afslappende, jeg lå en times tid og hyggede mig, og det gjorde slet ikke ondt. Allerede et par dage efter behandlingen, var der flere, der spurgte mig, om jeg havde tabt mig. Det var godt nok hurtigt, tænke jeg, og spekulerede ikke mere over det.

Så var jeg hos Per anden gang, hvor jeg så blev målt og vejet. Og hold da op. På kun 1 måned, er jeg blevet hele 6 cm mindre omkring livet. Og det kan virkelig ses, skal jeg lige hilse og sige. Jeg fik endnu en behandling, hvor jeg fik en shockwave bagefter. Jeg går og glæder mig og er meget spændt på resultatet. Jeg er imponeret, Per kan virkelig sit kram.​

Jeanette, Søllerød

Ikke flere natlige tisseture

Efter diskusprolaps for 3 år siden med stærk smertestillende medicin, har jeg lidt af inkontinens i pressede situationer, og flere natlige tisseture. Jeg har været henvist til Hvidovre hospital, derefter fysioterapi med besked om at lave knibeøvelser. Det har bare ikke hjulpet. Så prøvede jeg EMbrace Body Behandling og efter bare efter 2 behandlinger er de natlige tisseture stoppet. Jeg har smidt trusseindlægget når jeg træner. Jeg har meget bedre fat i musklerne, når jeg kniber. Kan ligesom bedre mærke hvad jeg laver. Jeg har lige fået 3. behandling i dag og glæder mig til at mærke effekten efter 4. og sidste behandling.​

Susanne, Tåstrup

​Jeg kan KUN anbefale klinik Frydendal

Jeg kan KUN anbefale klinik Frydendal. Jeg har fået 5-6 EMbrace body sculpting behandler hos Per, pga. delte mavemuskler efter graviditet & en fejlbehandling et andet sted.. Ud over at mine mavemuskler har samlet sig, har jeg også fået en langt fladere mave😍 Per er super professionel og man føler sig i helt sikre hænder! Man kan tydeligt fornemme, at han er en der har 110% styr på, hvad han laver og går ikke på kompromis med sine kunders sikkerhed. Kæmpe anbefaling herfra!

Helene

Fantastisk behandling – EMbrace Body Sculpting

Fantastisk behandling hos Per – hver eneste gang. Det handler først og fremmest om tryghed, tillid og ærlighed – og det får jeg hos Per. Jeg stoler 100% på ham og det er så tydeligt, at han er ærekær omkring hans arbejde og de bedst mulige resultater er vigtige for ham. Kan jeg se forskel? Svaret er et klart JA. Jeg har fået EMbrace Body Sculpting behandlinger hos Per – baller og mave. Det er først og fremmest tydeligt når jeg træner, at jeg nu har meget mere styrke i kroppen end før og visuelt kan jeg afsløre at jeg har fået sixpack. Det er SÅ vildt💪 Tak Per – ikke bare for resultaterne, men for at være den du er🙏

Tina, Greve

Super tilfreds med fedtfrysning!

Wow! Allerede efter første behandling var der tydelige resultater. Ikke nok med at taljemålet er forbedret, mormorarmene er også reduceret!! Forstå det hvem som kan! Per er supergod til at forklare, hvad processen indebærer og der bliver fulgt godt op på forløbet. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg har været så tilfreds med, at jeg napper en omgang mere.

Dagmar, Brønshøj

Jeg er godt nok imponeret *​

Jeg fik foretaget en fedtfrysning på inderlårene i håb om, at noget af min appelsinhud ville forsvinde, og det har overgået alle mine forventninger. Ikke nok med at mine lår blev mindre, det gjorde alle de andre “problemområder” også!

Per var støttende og forstående, havde et fantastisk humør og gjorde mig i det hele taget rigtig tryg ved hele processen. Hvis du vil have god service, en hyggelig og tryg samtale og ikke mindst være i gode hænder, så kan jeg klart anbefale Per og Klinik Frydendal.

Sara

LYDER DET INTERESSANT?

KLINIK FRYDENDAL ​KAN HJÆLPE​

Kontakt mig for en uforpligtende snak.​
Book behandling

Ja tak, jeg vil gerne ringes op til en gratis og uforpligtende konsultation af professionel behandler med udgangspunkt i mine ønsker og muligheder.