Workshop

Workshop – senere på året

er lige noget for dig, der ønsker at komme af med stress, få det godt med dig selv og din krop – og selv vil gøre et stykke arbejde.

Senere på året jeg afholder workshoppen ”Bliv bedste ven med din krop”, hvor du vil lære at spørge din krop, hvad den egentlig har brug for.

Du vil få fortalt om ”Law of attraction” og du vil lære et ”Krop og sjæl i balance” ritual, der vil give dig mere bevidsthed, indre ro og mere glæde.

Inden workshoppen vil du få foretaget en Corpus Analyser test, og de 3 vigtigste områder testen viser, hvilke fødevarer der ifølge Anthony William vil være gode for dig.
Corpus Analyser test. Værdi 700,- kr.

Du vil også få en Access Bars behandling, der giver dig et ”Alt-Control-Delete-”, så du er klar til det nye år og din nye krop. Værdi 700,- kr.

Adgang til Facebook gruppen ”Bliv bedste ven med din krop”, hvor deltagere, der har været på workshopppen, kan hjælpe hinanden og dele erfaringer.


Hvad vil dagen bringe

 • Hello best Body
 • Law of attraction
 • Access bars
 • Krop og sjæl i balance – ritual
 • Corpus Analyser test
 • Anthony William – den medicinske seer
 • Adgang til Facebook Gruppe.

h

Hello best Body

Hvad ville der egentlig ske, hvis du simpelthen bare elskede dig selv og din krop ?
Tal pænt til dig selv og din krop, og lær at elske den som den er, og få fred med den.

Du er god nok, som du er.
Du vil lære en metode, hvor du spørger  din krop, hvad den egentlig har brug for. Jeg giver dig redskabet til at hjælpe dig selv.

Kroppen ved, hvad den har brug for. Jeg vil vise dig at det er nemmere end du tror, at få det ligesom du gerne vil have det.

Du kan bruge denne metode til alt. Lige fra hvad du skal have at spise, hvad du har lyst til at lave, hvad du har lyst til at tage på. Ja, hvem du har lyst til at omgås med. 

Law of attraction/affirmation

Hvad du ønsker skal du få. Du får at vide, hvordan du kan lave et visual board, med din drøm – det du virkelig ønsker.  Du får at vide, hvordan det kan lykkes for dig, at få det til at gå i opfyldelse.

Access Bars

kan hjælpe dig med at få ryddet op og slette de “sandheder”, som er gemt på dit indre lager. Igennem hele dit liv, såvel i din barndom, ungdom og i dit voksenliv, har du måske lært og måske fået mange ”sandheder” du har integreret naturligt som værende din egen sandhed. Fx “Pengene vokser ikke på træerne”, “Du dur ikke til noget” eller “Du skal være stille, mens de voksne taler”.

Disse “sandheder” kan give dig forhindringer gennem hele livet og begrænse dig i dit liv og din hverdag. Behandlingen kan hjælpe dig med at finde ind til din egen unikke kerne (essens) og din egen sandhed. Det vil kunne gøre det lettere for dig at tage imod nye valg og muligheder, samt at udfolde dit fulde potentiale.

Access Bars kan hjælpe dig til at blive mere rummelig, mere tålmodig, gladere og i det hele taget få et bedre flow i livet.

Behandlingen kan skabe stor glæde og afslapning samt reducere stress. 
Du kan læse mere om Access Bars her

Krop og sjæl i balance ritual

Du vil få vist et ritual, der varer ca. 35 minutter.

Du vil opleve mere:

 • bevidst og mere indre ro
 • mindre stress og mere balance i dit liv
 • helhed og nærvær
 • livsglæde 

Du får en MP3 lydfil med i købet, så du kan høre og lave ritualet hver dag.

Corpus Analyser test

En Corpus Analyser test tester 250 forskellige parametre på 40 områder. Ud over vitaminer, mineraler og sporingsstoffer, ja, så tester den så, dit hjerte, dit kredsløb, dine nyrer og din lever. Analysen kan give dig et fingerpeg, om hvor du skal sætte ind, for at få det bedre.
Du kan læse mere om Corpus Analyser testen her

Anthony William – den medicinske seer

Du vil få forklaret omkring Anthony William kostguide. Med udgangspunkt Hello best Body og de 3 vigtigste områder du har bonnet ud på i Corpus Analyser testen, finder vi ud af hvilke grøntsager og frugter, der vil være gode for dig og som kan være med til at helbrede dig. 

Facebook gruppen – Bliv bedste ven med din krop

Efter workshoppen vil du få adgang til Facebook gruppen ”Bliv bedste ven med din krop” hvor deltagere, der har været på workshopppen, kan hjælpe hinanden og dele erfaringer.

Hvad får jeg ud af det?

Det vigtigste er, at du selv er med hele vejen igennem, og at du gerne vil det, som i “gerne vil det”.
Jeg har vist dig, det der er værd at vide for at “Blive bedste ven med din krop”, men du skal selv gøre arbejdet. Du kan få hjælp gennem Facebook hvis du er på Facebook, elle du kan måske selv lave en aftale med en af de andre deltagere om at hjælpe hinanden. Det vil være en god idé en gang imellem at få en Access Bars behandling.

Hvor og hvornår

Workshoppen løber af stablen fredag den 5. januar kl. 10.00 – 15.00 i Medborgerhuset, Suiten, Tåstrup Hovedgade 71, 2630 Tåstrup.
Der vil være vand, te/kaffe, kage, frugt og frokost.

Pris, tilmelding og betingelser

Workshoppen koster 2.500,- kr. og du er tilmeldt, når du har indbetalt et depositum på 1.000,- kr. på MobilePay på telefon 40 35 67 20.
Tilmeldingen er bindende, når depositummet er indbetalt.
Skulle workshoppen blive aflyst, ja, så får du selvfølgelig dine penge retur.

Du kan tilmelde dig enten ved at udfylde en kontaktformular, ringe på telefon 30 93 83 94,​ eller på mail til ghita.frydendal@gmail.dk.

Glæder mig til at se dig.

Workshop – Pris

Pris 2.500,-

Vil du vide mere omkring

workshoppen, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen her på siden, ringe til mig på telefon: 30 93 83 94.​

Jeg er godt nok imponeret *​

Jeg fik foretaget en fedtfrysning på inderlårene i håb om, at noget af min appelsinhud ville forsvinde, og det har overgået alle mine forventninger. Ikke nok med at mine lår blev mindre, det gjorde alle de andre “problemområder” også!

Per var støttende og forstående, havde et fantastisk humør og gjorde mig i det hele taget rigtig tryg ved hele processen. Hvis du vil have god service, en hyggelig og tryg samtale og ikke mindst være i gode hænder, så kan jeg klart anbefale Per og Klinik Frydendal.

Sara

LYDER DET INTERESSANT?

KLINIK FRYDENDAL ​KAN HJÆLPE​

Kontakt mig for en uforpligtende snak.​
Book behandling

Ja tak, jeg vil gerne ringes op til en gratis og uforpligtende konsultation af professionel behandler med udgangspunkt i mine ønsker og muligheder.