EMbrace Body Behandling

EMbrace Body Behandling®

Effektiv behandling af inkontinens hos kvinder og mænd

Har du svært ved at holde tæt, når du danser, griner, hopper, nyser, hoster eller løber? Sig NEJ til urininkontinens og få din selvtillid og livskvalitet tilbage.

Jeg har, som den første i Danmark gennem det sidste års tid, udviklet et helt nyt og unikt behandlingsforløb med fantastiske resultater.

​Du finder Klinik Frydendal i Taastrup, hvorfra jeg modtager klienter fra Roskilde, København og omegn samt resten af Sjælland. 

Hvad er inkontinens?

Ca. 1/2 million kvinder og 150.000 mænd lider af ufrivillig vandladning, også kaldet inkontinens. Inkontinens betyder, at du ikke kan holde urin eller afføring tilbage og derfor tisser i bukserne – eller det, der er værre. Det er desværre stadig et tabu. Lider du af inkontinens, skal du styrke din bækkenbund. Det kan Klinik Frydendal være dig behjælpelig med på en nem og hurtig måde, så du undgår en inkontinensoperation.

​Med en inkontinensbehandling hos Klinik Frydendal slipper du også for nedetid, da du kan gå fra klinikken bagefter og lave lige det, du har lyst til.​​

Bor du i Nordjylland, så har Klinik Nederby også behandlingen.

Hvad er EMbrace Body Behandling?

EMbrace Body Behandling foregår ved hjælp af en maskine. Maskinen bruger energi til at levere tusindvis af supra-maksimale sammentrækninger af bækkenbundens muskler i bare én behandling.

​Supra-maksimale muskelkontraktioner er ekstremt vigtige i muskelreformation af inkontinente patienter.

Behandlingerne forbedrer kontrol med bækkenbundsmusklerne og blæren. Det styrker underlivet, din core bliver stærkere, og du får bedre balance.

​Behandlingen er en ikke-invasiv behandling, hvilket vil sige, at behandlingen foregår uden på kroppen, med alt tøjet på.

​Videnskabelig forskning har vist, at 95 % af de behandlede patienter har fortalt om signifikant forbedret livskvalitet, bedre selvværd og velvære.

Svært ved at holde tæt?

Hvis du har en svag bækkenbund, kan du have problemer med at holde tæt, når du nyser, hopper, griner, løber eller laver pludselige bevægelser. Det er ikke kun urin, der kan være et problemet, da nogle også har problemer med afføring og luft. For kraftig belastning af bækkenbunden og underlivet kan medføre ufrivillig vandladning hos kvinder såvel som mænd. Bækkenbundsmusklerne er de muskler, der lukker for urinrør, skede og endetarm.​​

Hvad betyder inkontinens?

En stærk bækkenbund er afgørende for din krop under bevægelser, og for at du kan føle dig sikker, yngre og have selvtillid. Har du ikke det, lider du måske af inkontinens.

​Der er 3 former for inkontinens: stress inkontinens, trang inkontinens, samt en blanding af disse. Graviditet og fødsler kan forårsage skader på bækkenbunden, men også hyppig forstoppelse kan lave en del skader. Fedme, allergi, kronisk hoste eller mange nys kan give nedsynkning af underlivsorganerne og dermed urininkontinens.

​Sidegevinsten ved en stærk bækkenbund kan være et bedre sexliv. For kvinders vedkommende kan de mærke deres partner bedre.

​For mændenes vedkommende har forskning vist, at godt 40% af midaldrende mænd med rejsningsproblemer fik fuld erektion. En god bækkenbund kan afhjælpe for tidlig sædafgang, da man kan bremse udløsningen ved at spænde i bækkenbunden.

​Derfor henvender min behandling af inkontinens sig til kvinder såvel som mænd.

Sådan foregår behandlingen

Du sidder let påklædt på en briks og kan læse i en bog eller et magasin under hele behandlingen.
Maskinen laver elektrobølger, som får dine bækkenbundsmuskler til at trække sig sammen.
Programmet fører dig gennem et træningsprogram i bækkenbunden, der skifter mellem aktiv muskelsammentrækning og lettere hvile (hvor mælkesyren fjernes).​

​Kundetilfredshed er vigtig – det er vigtigt for mig, at du har en god oplevelse hele vejen igennem. Du skal og kan føle dig 100 % sikker og tryg hos Klinik Frydendal. Jeg vil stå klar til at besvare alle dine spørgsmål både før, under og efter behandlingen.

Kan jeg få en behandling?

For at få en EMbrace Body Behandling skal du være fyldt 18 år, og du skal kunne skrive under på følgende.

​​​At du:

 • ikke er gravid
 • ikke ammer
 • ikke er i din menstruationsperiode
 • ikke har epilepsi
 • ikke har pacemaker
 • ikke har spiral med kobber
 • ikke har en piercing
 • ikke har indopereret metalgenstande i kroppen – ring til mig, hvis du er i tvivl
 • ikke har en BMI over 30
 • ikke har fået foretaget en slyngeoperation

Er du i tvivl, om du kan få en behandling? Så er du velkommen til at kontakte klinikken og spørge.​

Ufrivillig vandladning hos mænd og kvinder – spørgsmål om behandlingen

​Behandli​ngstid

For at få størst mulig effekt af behandlingen, bør du tage et forløb på 4 til 6 behandlinger – helst med 2 behandlinger om ugen. Hver behandling tager kun 30 minutter.

​​Gør det on​dt?

Det gør ikke ondt. Du vil mærke prikken og muskelkontraktioner i bækkenbunden under behandlingen.

Efter endt behandling kan du straks gå i gang med de daglige aktiviteter. Ingen nedetid.

Hvor hurtig kan jeg se resu​ltat?

Du vil allerede mærke forbedring efter første behandling, men resultatet vil typisk forbedres de næste par uger. Optimale resultater ses typisk 2 uger efter din sidste behandling. Resultatet kan dog variere fra person til person.

Inden be​handling

 • Du må ikke have indtaget mad og drikke en halv time før behandlingen.
 • Du må ikke spise eller drikke under behandlingen.

​Forholdsregler under og efter b​ehandling

 • Husk at drikke vand efter behandling, dog først en halv time efter behandlingen er slut.
 • Undgå saunabesøg op til tre dage efter behandling.

Få det bedste ud af behandling af inkontinens med EMbrace Body Behandling

Når du er færdigbehandlet på klinikken, vil det være en god idé at starte op på bækkenbundsøvelser og knibeøvelser, hvis du ikke allerede gør det. Det vedligeholder behandlingens gode resultat. ½ til 1 år efter sidste behandling kan du tage en enkelt opfølgende behandling for at vedligeholde resultatet. Du vil da være garanteret den pris, du gav for den sidste behandling.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du vil høre mere om behandling af inkontinens hos kvinder såvel som mænd.

Jeg er godt nok imponeret *​

Jeg fik foretaget en fedtfrysning på inderlårene i håb om, at noget af min appelsinhud ville forsvinde, og det har overgået alle mine forventninger. Ikke nok med at mine lår blev mindre, det gjorde alle de andre “problemområder” også!

Per var støttende og forstående, havde et fantastisk humør og gjorde mig i det hele taget rigtig tryg ved hele processen. Hvis du vil have god service, en hyggelig og tryg samtale og ikke mindst være i gode hænder, så kan jeg klart anbefale Per og Klinik Frydendal.

Sara

LYDER DET INTERESSANT?

KLINIK FRYDENDAL ​KAN HJÆLPE​

Kontakt mig for en uforpligtende snak.​
Book behandling

Ja tak, jeg vil gerne ringes op til en gratis og uforpligtende konsultation af professionel behandler med udgangspunkt i mine ønsker og muligheder.