Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur er et alternativ til skønhedsoperationer. Behandlingen gør huden frisk og elastisk og øger blodcirkulationen.

Ved hjælp af akupunktur bliver huden stimuleret, hvilket forhindrer, at rynkerne bliver dybere. Ansigtet får et løft, så huden fremstår yngre, sundere og mere livagtig. For at opnå et optimalt resultat skal hele kroppens energisystem være i balance.

Kosmetisk akupunktur kan bidrage til, at:

 • Huden bliver levende, naturlig og sund
 • Ansigtsmusklerne bliver afslappede
 • Rynker, fuger og arvæv bliver mindre
 • Fjerne hængende mundvige og løfte øjenlåg
 • Ansigtet virker mindre træt og får i stedet en naturlig glød

Opnå flotte resultater uden kirurgi

Kosmetisk akupunktur er for dig, der ønsker at give huden i dit ansigt et boost, men som gerne vil undgå kirurgiske indgreb. Her kan behandlingen meget vel være den rette løsning, da det giver flotte resultater, som ikke ændrer dit ansigt permanent eller kræver store indgreb. Samtidig er det smertefrit. Kosmetisk akupunktur er til dig, der ønsker at forynge dit udtryk, men som stadig gerne vil bevare din egen naturlige skønhed.

Se resultater allerede efter få behandlinger

Allerede efter få behandlinger bliver huden styrket og strammet op, rynker glattes ud, og huden bliver smukkere.

Selvom mange vil opleve, at de ser resultater allerede efter få behandlinger, så skal der cirka 5-7 behandlinger til, før du opnår den fulde effekt af behandlingen. Dette er samtidig med til at cementere effekten, så den varer ved over længere tid.​

  Kontakt os

  Ring til mig, så vil jeg give dig personlig vejledning og rådgivning, samt svare på alle dine spørgsmål – gratis og uforpligtende.

  Book behandling
  40 35 67 20

  Dette bør du være opmærksom på i forbindelse med kosmetisk akupunktur

  Jeg anbefaler ikke kosmetisk akupunktur, hvis du er gravid, har fået foretaget kirurgisk indgreb i ansigtet, eller du har fået foretaget ansigtsbehandlinger med diverse fillers. Der skal gå 3 måneder efter sidste behandling med fillers, før behandlingen kan påbegyndes.

  Ligeledes er det vigtigt, at du informerer mig, hvis du lider af for højt blodtryk, tager blodtryksfortyndende medicin eller andre medikamenter.

  Jeg er godt nok imponeret *​

  Jeg fik foretaget en fedtfrysning på inderlårene i håb om, at noget af min appelsinhud ville forsvinde, og det har overgået alle mine forventninger. Ikke nok med at mine lår blev mindre, det gjorde alle de andre “problemområder” også!

  Per var støttende og forstående, havde et fantastisk humør og gjorde mig i det hele taget rigtig tryg ved hele processen. Hvis du vil have god service, en hyggelig og tryg samtale og ikke mindst være i gode hænder, så kan jeg klart anbefale Per og Klinik Frydendal.

  Sara

  LYDER DET INTERESSANT?

  KLINIK FRYDENDAL ​KAN HJÆLPE​

  Kontakt mig for en uforpligtende snak.​
  Book behandling

  Ja tak, jeg vil gerne ringes op til en gratis og uforpligtende konsultation af professionel behandler med udgangspunkt i mine ønsker og muligheder.