Medicinsk shockwave behandling

Medicinsk shockwave-behandling

Går du og døjer med muskulære smerter? Hvis du gerne vil undgå et kirurgisk indgreb, så er medicinsk shockwave-behandling måske lige noget for dig.

​Jeg tilbyder behandlingen i min klinik – Klinik Frydendal – der er beliggende i Taastrup. Det er med andre ord nemt for klienter at komme hertil fra København, Roskilde eller andre byer på Sjælland.

​Hvad er medicinsk Shockwave-terapi?

Medicinsk shockwave-terapi – også kaldet chokbølgeterapi – er en behandlingsmetode, der overfører energi til beskadiget væv, sener og muskler i form af lydbølger. Det har en positiv, løsnende effekt på vævets blodcirkulation og stofskiftet i området.

​Den medicinske shockwave, der kommer, er en intens og meget kortvarig energibølge, der bevæger sig hurtigere end selve lyden. Behandlingen stimulerer derved kroppens egen “reparationsevne”, hvorved man både opnår smertelindring samt forbedret bevægelse.

​Klinik Frydendal udfører behandling af væv med chokbølgeterapi og kan derfor hjælpe dig, hvis du ønsker denne form for terapi. Jeg har den rette ekspertise og erfaring til at hjælpe dig mod et vellykket resultat.

​Med medicinsk shockwave-behandling kan du opnå markante resultater – helt uden kirurgiske indgreb og/eller medicinering.

​Det er grunden til, at medicinsk shockwave-behandlingen er fortrukket af mange. Behandlingen har faktisk været anvendt i rigtig mange år, og langt størstedelen af mine kunder har opnået rigtig flotte resultater med medicinsk shockwave-behandlingen. Det er dog vigtigt at huske på, at medicinsk shockwave-behandlingen ikke hjælper alle, men det er selvfølgelig noget, vi vil undersøge i samråd.

​Fordelene ved medicinsk shockwave-terapi

Medicinsk shockwave-terapi har den fordel, at det er en kortere og mere effektiv behandling, som giver hurtige resultater.

  • Hurtig og effektiv behandling
  • Behandlingen er uden bivirkninger
  • Hurtigt resultat

Positive forandringer hos 80%

Undersøgelser viser, at 80% oplever positive forandringer ved medicinsk shockwave-behandling.

​Medicinsk shockwave har på mange måder revolutioneret behandlingen inden for en række områder.​

​Det har vist sig at være en utrolig effektiv behandlingsmetode til en lang række meget forskellige skader og komplikationer.

Per Frydendal​

Medicinsk shockwave-behandling kan afhjælpe følgende lidelser:

Tennisalbue​

Golfalbue​

Musearm

Smerter i skuldrene

Hælespore eller smerter i fodsålen og hæl

Akillessenebetændelse

Løberknæ

Springerknæ

Frossen skulder

Andre muskel- og senelidelser

Der er blevet lavet internationale undersøgelser, der viser, at 80 % af alle klienter, der modtager en medicinsk shockwave behandling, oplever, at behandlingen har hjulpet dem.

​Klinik Frydendal oplever en meget stor succesrate på vores behandlinger – det er jeg meget stolt af.

​Derfor er jeg i den grad sikker på, at jeg kan hjælpe dig – uanset hvilken skade og/eller komplikation, du har.

Værd at vide om medicinsk shockwave-behandling

Hvordan foregår selve behandlingen?

En gele vil blive påført på det område, der skal behandles. Geléen sørger for, at trykbølgerne bliver introduceret i det skadede område. Derefter bliver bølgerne sendt mod det område, der skal behandles ved hjælp af et applikationshoved, der er tilpasset til området.

​En dygtig og professionel behandler vil udføre behandlingen, og du vil være i trygge hænder under hele forløbet.​

Kan behandlingen kombineres med andre behandlinger?

Ja, det kan godt lade sig gøre, og det kan faktisk forbedre resultatet i nogle tilfælde.

​Hos Klinik Frydendal hjælper jeg altid mine klienter med at nå frem til det bedst mulige resultat. Resultatet kan nogle gange blive bedre, hvis man kombinerer den med andre behandlingstyper.

​Jeg er i stand til at vurdere, hvad der vil være mest hensigtsmæssigt at gøre i din situation. Jeg tager nemlig udgangspunkt i den enkelte klient. Ingen er ens, og det tager jeg selvfølgelig højde for.

​Hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst for dig, så kontakt mig endelig. Så kan vi i samråd finde den bedste og mest optimale løsning for dig.

Vælg kun en behandler med det rette udstyr

Det er vigtigt at have det rette udstyr, når man som klinik skal foretage medicinsk shockwave-behandling. Udstyret er faktisk altafgørende – derfor har jeg valgt at investere i det bedste udstyr fra de bedste producenter i branchen.

​Jeg vil gerne kunne give mine klienter det bedst tænkelige resultat, og kundetilfredshed er noget, jeg vægter højt. Mit gode og professionelle udstyr giver mig muligheden for at udføre medicinsk shockwave-behandlingen bedst muligt. Det er også en af grundene til, at jeg oplever så stor kundetilfreds og succesrate med medicinsk shockwave.

​Derudover er der sket en kæmpe udvikling på området, hvilket gør, at udstyret ganske enkelt arbejder mere effektivt og stabilt.

​Så med det rette udstyr og den rette erfaring og ekspertise har jeg muligheden for at arbejde så præcist som overhovedet muligt og derved opnå de allerbedste resultater.

​Jeg har oplevet, at jeg opnår bedre resultater end vores konkurrenter – og jeg opnår dem hurtigere. Det er dels på grund af mit state-of the art udstyr, og på grund af min erfaring.

​Jeg foretrækker ærlighed frem for alt – og jeg lover aldrig mere, end jeg kan holde. Derfor er du altid velkommen til at kontakte mig og få min ærlige vurdering af, hvorvidt en medicinsk shockwave-behandling er mulig for dig, og om den kan hjælpe dig.​

Det skal du vide om medicinsk shockwave behandling

Medicinsk shockwave-behandlingen blev oprindeligt benyttet til at knuse nyresten, men som årene gik opdagede man, at det havde en utrolig positiv effektiv indvirkning på væv, som var skadet på andre områder.

​Når man får foretaget behandlingen, øges blodcirkulationen og dannelsen af nye blodkar. Dårligt væv vil blive regenereret og hele. Jeg har erfaret, at allerede efter 1 til 2 behandlinger vil de fleste opleve, at deres tilstand er blevet forbedret væsentligt.

​Behandlingerne varer mellem 10-15 minutter. Det afhænger af skaden. Derudover er det meget individuelt, hvor mange behandlinger den enkelte har brug for. Et normalt forløb vil kræve 3-6 behandlinger med en uges mellemrum. Nogle klienter vil være smertefri allerede efter første behandling, og andre efter sjette behandling. Det er altså meget individuelt. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan give dig et mere konkret svar.

Er medicinsk shockwave terapi den rette behandling for mig?

Når du vælger mig som din behandler, står jeg klar til at rådgive dig bedst muligt hele vejen. Derfor er det første skridt at vurdere, hvorvidt medicinsk shockwave terapi er den mest optimale behandlingsform for dig. Med min erfaring og ekspertise er jeg i stand til at vurdere, hvorvidt jeg kan tilbyde dig medicinsk shockwave-behandling, eller om der er en anden behandlingsform, der er mere hensigtsmæssig at benytte sig af.

​Hvis vi sammen vurderer, at medicinsk shockwave-terapi er den rigtige behandling for dig, går vi videre med behandlingen. Behandlingen foregår således, at jeg lokaliserer det præcise område, som skal behandles. Det er vigtigt, at området bliver lokaliseret korrekt og præcist. Hvis man rammer den mindste smule forkert, kan man risikere, at behandlingen ikke vil give det ønskede resultat.

​Derefter skal det vurderes, hvor “bredt” der skal fokuseres samt, hvor intensiv frekvensen af bølgerne skal være for at opnå det bedste resultat.

​Derefter går selve medicinsk shockwave-behandlingen i gang. Hos Klinik Frydendal kan du være sikker på, at din behandling bliver en positiv oplevelse. Jeg sørger altid for at være i dialog med mine klienter. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål til behandlingen.

Er behandlingen smertefuld?

Det er meget individuelt, og vores klienter har alle haft forskellige oplevelser af, hvorvidt behandlingen er smertefuld.

​Det er en relativ aggressiv behandling, og derfor kan den føles en smule ubehagelig, og den kan hos nogen opleves som smertefuld. Men det er heldigvis kun, mens behandlingen er i gang.

​Behandlingerne varer som nævnt kun få minutter ad gangen, og det er derfor hurtigt overstået. Så snart selve behandlingen er overstået, vil du også opleve en lindring.​

Medicinsk shockwave kombineret med fedtfrysning

Som en af de eneste i landet tilbyder jeg medicinsk shockwave i forbindelse med en fedtfrysning.

Medicinsk shockwave-behandlingen fremmer fedtfrysningens effekt og behjælper en større reduktion af det behandlede område. Jeg har valgt at benytte denne fremgangsmetode, da jeg gennem gentagende behandlinger har kunne påvise en markant forskel i fedtreduktionen. Målet med denne behandlingsform er at give mine kunder det bedste og hurtigste resultat. Det opleves i flere behandlingsforløb, at op til flere gentagende behandlinger kan undgås ved brug af medicinsk shockwave som efterbehandling.

Der er altid gratis medicinsk shockwavebehandling med ved en fedtfrysning.
Det bedste tidspunkt for det optimale resultat, er 5-6 uger efter behandlingen.

Vil du vide mere omkring en medicinsk shockwave- eller fedtfrysningsbehandling, skal du være velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen her på siden, ringe til mig på telefon: 40 35 67 20.​

Jeg er godt nok imponeret *​

Jeg fik foretaget en fedtfrysning på inderlårene i håb om, at noget af min appelsinhud ville forsvinde, og det har overgået alle mine forventninger. Ikke nok med at mine lår blev mindre, det gjorde alle de andre “problemområder” også!

Per var støttende og forstående, havde et fantastisk humør og gjorde mig i det hele taget rigtig tryg ved hele processen. Hvis du vil have god service, en hyggelig og tryg samtale og ikke mindst være i gode hænder, så kan jeg klart anbefale Per og Klinik Frydendal.

Sara

LYDER DET INTERESSANT?

KLINIK FRYDENDAL ​KAN HJÆLPE​

Kontakt mig for en uforpligtende snak.​
Book behandling

Ja tak, jeg vil gerne ringes op til en gratis og uforpligtende konsultation af professionel behandler med udgangspunkt i mine ønsker og muligheder.