Øreakupunktur

Øreakupunktur

Øreakupunktur kan behjælpe alt fra allergi til smerter og andre problemer med kroppen.

I kroppen skal der være balance mellem Yin og Yang, som bl.a. er kulde og varme, oppe og nede, hvile og aktivitet, indre og ydre osv. Er der ubalance mellem Yin og Yang, kan man opnå balance igen ved hjælp af akupunktur.

Det er individuelt, hvordan man reagerer på akupunktur. Man kan blive træt bagefter, og så er en god idé at hvile, hvis du har mulighed for det. Det er også vigtigt at drikke vand bagefter. Hvis du skulle få ubehag, hævelse eller rødme, skal du selv tage nålene ud og så kontakte mig.

Stort set alt kan behandles med øreakupunktur, og det er et fantastisk supplement til de øvrige behandlinger som jeg tilbyder. Herunder bl.a. AkupunkturKosmetisk akupunktur & Smertebehandling ved RAH-behandling.

Har du nåleangst, kan laser anvendes i stedet for nåle.​

Øreakupunktur kan blandt andet bruges:

 • Til rygestop
 • Til vægttab
 • Mod alkoholmisbrug
 • Mod stress

Øreakupunktur er et effektivt middel til rygestop

Øreakupunktur er en populær, enkel og effektiv metode til at få hjælp til at holde op med at ryge. Du skal dog selv være motiveret til at holde op.

Akupunktur undertrykker rygetrangen, mindsker abstinenser, så du bliver mindre irritabel, ikke mister koncentrationen og undgår angst og hovedpine. Du får bedre kondi, din hud vil blive pænere og fastere, og fuger og rynker mindskes, især omkring munden.

Normalt vil der kun være brug for 3 behandlinger med en uges mellemrum, men har du meget svært ved at holde op med at ryge, vil det være en god idé med flere behandlinger.

Vægttab

Øreakupunktur kan være med til at undertrykke appetitten og mindske sukkertrang og eventuelle ubehagelige abstinenser. Dette gør det meget nemmere for dig at tabe i vægt, men du skal selvfølgelig stadig selv ville det.

Behandlingsforløbet varer 6 uger, hvor du får nåle i øret af 3 omgange.

  Kontakt os

  Ring til mig, så vil jeg give dig personlig vejledning og rådgivning, samt svare på alle dine spørgsmål – gratis og uforpligtende.

  Book behandling
  40 35 67 20

  Jeg er godt nok imponeret *​

  Jeg fik foretaget en fedtfrysning på inderlårene i håb om, at noget af min appelsinhud ville forsvinde, og det har overgået alle mine forventninger. Ikke nok med at mine lår blev mindre, det gjorde alle de andre “problemområder” også!

  Per var støttende og forstående, havde et fantastisk humør og gjorde mig i det hele taget rigtig tryg ved hele processen. Hvis du vil have god service, en hyggelig og tryg samtale og ikke mindst være i gode hænder, så kan jeg klart anbefale Per og Klinik Frydendal.

  Sara

  LYDER DET INTERESSANT?

  KLINIK FRYDENDAL ​KAN HJÆLPE​

  Kontakt mig for en uforpligtende snak.​
  Book behandling

  Ja tak, jeg vil gerne ringes op til en gratis og uforpligtende konsultation af professionel behandler med udgangspunkt i mine ønsker og muligheder.