Tesla behandling

Drømmer du også om en flad og tonet mave eller faste og løftede baller? Den drøm kan nu blive til virkelighed. Vi kan nu præsentere vores nyeste behandling; Tesla behandlingen

​Hvordan virker en Tesla Sculpt maskine?

Tesla Behandling er også bedre kendt under navnet EMbrace Body Sculpting og EMbrace Body Sculpt-behandlinger.

Ved hjælp af HIFEM (High Intensity Focused Electro-Magnetic) -teknologi har du mulighed for at udvide og sammensætte autologe i muskler samt gennemføre ekstrem træning til dyb omformning af musklens indre struktur. Dette betyder, at væksten af muskelfibriller, producerer nye proteinkæder og muskelfibre.

Det elektromagnetiske felt af HIFEM kan målrettes mod de motoriske nerveceller og generere handlingspotentialet, som direkte stimulerer muskelkontraktionen. Det kan siges, at “du kan træne, mens du ligger.” med denne behandling.

Der er langt flere muskelfibre, der bliver aktiveret end ved en normal muskeltræning. Samtidig forøges din forbrænding hvilket betyder, at du opnår en reduktion i fedtmassen. Ganske simpelt og yderst effektivt. Under en behandling opnås der ca. 20.000 maksimale muskelsammentrækninger.

Hvis det er maven der behandles, svarer det til ca. 20.000 mavebøjninger, og hvis det er på ballerne den sidder er det 20.000 squats.​

Hør mere om ​Tesla behandling

Ønsker du yderligere information om Tesla behandling?

Udfyld formularen - så ringer vi dig op!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad er Tesla behandling?

Du har måske allerede hørt om behandlingen, men indtil nu har det primært været i USA, at man har benyttet sig af denne type behandling. Men nu har Danmark også meldt sig på kortet over behandlere, og vi er glade for at være en af de første i vores land til at tilbyde Tesla Behandling, også kendt som EMbrace Body Sculpting.

Tesla behandling er til dig, der drømmer om at få løftede og faste baller, eller en markeret mave. Lyder det for godt til at være sandt? Bare rolig – den er god nok. En Tesla behandling benytter sig af en høj-intensitets elektromagnetisk energi der får musklerne, i det område der skal behandles, til at trække sig sammen. Det kan f.eks. være lår, mave, baller, arme og behandling af splittede mavemuskler

Kunders Tesla behandling før - og efter billeder

Før​

Efter

Før​

Efter

Torbens flotte resultat efter 6 Tesla behandlinger

Før​

Efter

Ghitas resultat efter bare 4 Tesla behandlinger

Før​

Efter

Før​

Efter

Helles resultat efter 2 behandlinger fedtfrysning & 4 Tesla behandlinger

En Tesla behandling der viser resultater

Denne Tesla behandling skal dog ikke bruges som en slankekur. Behandlingen er et utroligt effektivt supplement til dig, der i forvejen lever sundt og træner, men gerne vil gøre noget ekstra godt for dig selv. Med denne behandling kan du endelig få din drømmekrop, efter du har været på diverse diæter og prøvet forskellige træningsforme.

Hvis du allerede spiser varieret og har en generelt sund livsstil, kan denne behandling forbrænde dit fedt og opbygge dine muskler. Kroppen bliver mere tonet og musklerne stærkere og større.

Studier viser, at når du rammer slutningen af dit behandlingsforløb, kan du have opnået en forøget muskelmasse på 15%, samt en fedtreduktion på 19%​

Hvordan foregår behandlingen?

Du vil få påsat en eller to applikationer, afhængig af hvilket område der skal behandles. Med en lav energimængde startes der langsomt op for et øget energi niveau undervejs i behandlingen.

Behandlingen tager omkring 30 minutter. For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi at man opfølger sine behandlinger. Enkelte gange skal du have flere behandlinger. Herefter skal det vedligeholdes mindst én gang om året.

Umiddelbart efter et afsluttet forløb, vil man kunne se resultatet i form af større og stærkere muskler. Hvis du er i god form, vil man kunne se resultater allerede efter første behandling. Dog vil det endelige resultat vise sig nogle uger efter endt forløb, da musklerne vokser over tid, og fedtreduktionen sker over flere uger til måneder.​

Efter en Tesla behandling

Efter et behandlingsforløb skal du fortsætte med at gå til fitness eller træning for, at vedligeholde resultatet. Du vil ofte kunne se forskel med det samme eller i løbet af et par dage. Men det endelige resultat af Tesla behandlingen vil først ses efter nogle uger. Studier viser, at der kan ses forbedringer så sent som 6 måneder efter. Du kan tage et opfølgende behandlingsforløb efter 6-12 måneder.

Hvordan ser en Tesla behandling ud?​

LYDER DET INTERESSANT?

KLINIK FRYDENDAL
KAN HJÆLPE​

Kontakt mig for en uforpligtende snak.​

​Klinikken ligger på privatadresse​:

Baunevej 150, 2630 Tåstrup

Følg mig​

ikon-facebook  Facebook

Kundeudtalelser

Alle behandlingsresultater kan variere fra person til person​