Bodytoning

Bodytoning

Hvordan forgår en Bodytoning behandling?

Bodytoning er også bedre kendt under navnet EMbrace Body Sculpting og EMbrace Body Sculpt-behandlinger.

Behandlingen vil udføres efter en konsultation for, at sikre om hvorvidt du er egnet til behandlingen. Der vil tages billeder af de områder der ønskes at få behandlet, hvorefter dette føres i vores dokumentationssystem i sikkerhed og trygge hænder. Der foretages en kort undersøgelse, hvor områderne måles og tegnes op. Derefter foretages der en behandling, hvor applikatoren bliver sat på.

Længden af behandlingen varer omkring 30 min. Behandlingen er behagelig og smertefri, så du kan sætte dig tilbage og slappe af. I løbet af de 30 minutter udsættes din mave, for det der svarer til 20.000 supramaksimale sammentrækninger – altså sammentrækninger som er kraftigere end det du vil være i stand til at gennemføre ved træning.

Du vil få sat en eller to applikatorer på det ønsket område, afhængig af din kropsstørrelse.
Det starter med lav energi, som langsomt øges til det energi niveau, som du kan tåle uden at føle smerte. I løbet af et behandlingsforløb vil du sandsynligvis opdage, at du uden problemer kan holde til et højere energi niveau, simpelthen fordi dine mavemuskler bliver stærkere.

Hvor på kroppen kan jeg få foretaget en Bodytoning?

Vi ser rigtig flotte resultater på følgende områder:

  • Mave
  • Baller
  • Lår
  • Arme
  • Behandling af splittede mavemuskler

Kunders EMbrace Body Sculping før – og efter billeder

Før
Efter
Før
Efter

Torbens flotte resultat efter 6 EMbrace Body Sculping-behandlinger

Før​
Efter

Ghitas resultat efter bare 4 EMbrace Body Sculping-behandlinger

Før
Efter
Før
Efter

Helles resultat efter 2 behandlinger fedtfrysning & 4 behandlinger EMbrace Body Sculping

​For at få en EMbrace Body Sculping behandling skal du være fyldt 18 år, og du skal kunne skrive under på følgende:

At du ikke:

Hvordan ser EMbrace Body Sculping ud?

Baller – Butt Lift behandling

Med alderen bliver musklerne i dine baller slappere og mindre. Derved kommer de til, at hænge og blive flade.
Dette kan forbedres med et Butt Lift / balleløft / opstramning af baller med Bodytoning-behandling, som vil tone dine baller til en rundere og fastere form.

Du får enten 1 eller 2 applikatorer sat fast på hver balle, og bliver udsat for et svagt energiniveau til at starte med. Der skrues langsomt op for energien til det niveau, som du kan holde ud. Behandlingen må ikke gøre ondt, men skal være effektiv. Vi hjælper dig gennem hele processen.


En kur på 4 behandlinger i løbet af 14 dage vil være perfekt. Herefter er det ikke nødvendigt, at komme igen før om 6-12 måneder.


Max. 6 behandlinger på 14 dage.

Forventet effekt af EMbrace Body Sculping

Kliniske studier i USA har vist, at man i gennemsnit øger sin muskelmasse med 16% og et tab af fedtmasse med 19%. Dette er målt efter 4 behandlinger.

Du vil ofte kunne se effekten efter første behandling, men den endelige effekt vil først kunne ses efter flere uger, og helt op til 6 måneder senere. Det tager tid for musklerne at danne nye celler og det tager tid, før fedtcellerne afgiver deres fedtsyrer.

Jeg er godt nok imponeret *​

Jeg fik foretaget en fedtfrysning på inderlårene i håb om, at noget af min appelsinhud ville forsvinde, og det har overgået alle mine forventninger. Ikke nok med at mine lår blev mindre, det gjorde alle de andre “problemområder” også!

Per var støttende og forstående, havde et fantastisk humør og gjorde mig i det hele taget rigtig tryg ved hele processen. Hvis du vil have god service, en hyggelig og tryg samtale og ikke mindst være i gode hænder, så kan jeg klart anbefale Per og Klinik Frydendal.

Sara

LYDER DET INTERESSANT?

KLINIK FRYDENDAL ​KAN HJÆLPE​

Kontakt mig for en uforpligtende snak.​
Book behandling

Ja tak, jeg vil gerne ringes op til en gratis og uforpligtende konsultation af professionel behandler med udgangspunkt i mine ønsker og muligheder.