Fedtfrysning

Er du utilfreds med fedt på mave, overarme eller lår? Så kan fedtfrysning netop være løsningen for dig.

Det er ikke muligt at punktforbrænde fedt på kroppen. Selvom du følger en hård kostplan, og træner jævnligt, sidder “den der delle, der bare ikke vil gå væk” der desværre stadig. Det kan være frustrerende for mange, at de bruger mange timer i fitness centeret uden at opnå det helt store eller ønskede resultat.

Derudover får du måske følelsen af, at du ikke selv har kontrollen over, hvilke steder på kroppen du taber dig.

Kirurgiske indgreb kan være smertefulde og tidskrævende. Derfor har Klinik Frydendal et alternativ til dig, der ønsker, at få fjernet fedtdepoterne nemt og hurtigt – nemlig fedtfrysning. En behandling der er nem, mild og mere eller mindre smertefri.

Fedtfrysning er ikke en kirurgisk behandling. Det er faktisk en meget mild, skånsom og kontrolleret metode til at fjerne uønsket fedt forskellige steder på kroppen.
Metoden er langt mere sikker end andre behandlingsformer inden for klinisk fedtreduktion, såsom fedtsugning. Derudover er den ikke nær så tidskrævende, og du er fit-for-fight kort efter behandlingen.
Teknikken blev egentlig opdaget ved et tilfælde. I forbindelse med en undersøgelse af forfrysninger fandt man ud af at fedtceller var de første som frøs. Det gjorde det så muligt at udvikle en teknik, som kunne fryse fedtceller uden at gøre skade på andet væv.

Udfyld formularen og bliv ringet op. Så vil jeg ringe dig op og give dig personlig vejledning og rådgivning, samt svare på alle dine spørgsmål – Gratis og uforpligtende.

Du kan også læse mere om fedtfrysning her på siden.

Efter den første behandling ses en reduktion i antallet af fedtceller på 20-25%. De fleste af vores kunder får derfor lavet 1-3 behandling, hvis du ønsker yderligere reduktion, kan det også gentages. Antallet af behandlinger afhænger af fedtmængden. Så det er ingen tvivl om, at fedtfrysning virker

Prisen på fedtfrysning afhænger af hvor stort et område, der skal behandles. Priserne kan samtidig variere fra klinik til klinik, alt afhængig af hvor meget erfaring den pågældende klinik har. Alle vores priser kan du se lige her

Covid-19 test
her på klinikken

Har du ikke nået/eller kan du ikke nå at få svar på din Covid-19 test i forbindelse med din behandling hos mig, kan jeg tilbyde dig Covid-19 testen her. Alle behandlinger kræver en negativ Covid-19 test indenfor 72 timer.

Det tager 15 minutter og svaret vil efterfølgende blive registreret på sundhed.dk og MinSunhed.dk.
Så kan du bruge den andre steder de næste 72 timer.

Det koster normalt 199,00 kr., men jeg tilbyder dig den for 100,00 kr.
Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Sådan virker fedtfrysningsbehandlingen

Fedtfrysning er en smertefri behandling, der tager mellem 50-60 minutter. Efter en endt behandling vil du opnå en permanent fedtreduktion.

Det er en nem behandling, og du kan faktisk bare ligge og slappe af under behandlingen.

En fedtfrysning går ind og fjerner fedtdepoter, som du ikke kan komme af med. Fedtet bliver fjernet ved hjælp af vakuum, hvor fedtet bliver suget op mellem to køleelementer. Vi fryser fedtet ned til -8 grader. Fedtcellerne kan ikke tåle at blive frosset så langt ned, så de krystalliserer. Eller med andre ord, de går i stykker, og kommer ikke igen. Det betyder, at du ikke kan tage på i det samme område igen. Denne behandlingsform er altså ideel til dig, der ønsker at tabe fedt på bestemte områder.

Efter behandlingen vil kroppen helt naturligt udskille de døde fedtceller. Derfor skal du være opmærksom på, at der kan gå op til 2 måneder, før du kan se det endelige resultat. Vi anbefaler derfor også, at du venter 4-5 uger med opfølgende behandlinger, da vi på den måde bedst muligt kan optimere behandlingen. Det er forskelligt, hvor mange behandlinger, der er nødvendige. Det afhænger af fedtmængden, hvilket selvfølgelig varierer fra person til person. Som regel er der dog tale om 1-3 behandlinger.

Se vores video om fedtfrysningsbehandling

Afspil video

Fedtfrysning før- og efter billeder

Helle-4Helle-1
Helle-2Helle-3

Helles resultat efter 2 behandlinger Fedtfrysning & 4 behandlinger Body Sculpting

Model-1Model-2

Resultat efter 1 fedtfrysning

Få altid foretaget fedtfrysning af en ekspert ​

Selvom fedtfrysning er en ufarlig og mild procedure, kræver det som ved alle andre behandlinger stadig ekspertise, indsigt og erfaring til at udføre behandlingen korrekt.

Det er vigtigt, at din behandler anvender korrekt udstyr og maskiner. Derudover er det vigtigt, at din behandler har kendskab til den menneskelige fysiologi og effekterne af fedtfrysning. Forløbet og effekterne varierer nemlig fra person til person. Alder, køn og hudtype har indflydelse på behandlingen. Det er ikke alle, der har mulighed for at få en fedtfrysning – og det er vigtigt din behandler tager højde for dette.

En behandler med den rette erfaring og ekspertise, kan give dig det aller bedste resultat.

Du kan få foretaget en fedtfrysning følgende steder:

 • Maven
 • Ridebukselår
 • Dansehåndtag
 • Inderlår
 • Hofter
 • Bryst (mænd)
 • BH-dellen

Som ved alle andre behandlinger er der selvfølgelig nogle ting jeg som behandler og du som klient skal være opmærksom på. Det er ikke alle, der kan få en fedtfrysning.

For at få en fedtfrysning skal du være 18 år, og du skal kunne skrive under på følgende:

 • Jeg er ikke svært overvægtig, og min BMI er under 35
 • Jeg er ikke gravid,
 • Jeg har ikke pacemaker
 • Jeg har ikke blødersygdom
 • Jeg er ikke alvorlig syg
 • Jeg har ikke kræft
 • Jeg har ikke brok
 • Jeg har ikke nedsat leverfunktion
 • Jeg har ikke eksem, åbne sår eller infektion i det område, som jeg ønsker behandlet
 • Jeg har ikke fået foretaget en fedtsugning på det sted, der skal fedtfryses

Hvis du kan skrive under på ovenstående, er der ikke noget at vente på – skynd dig at kontakte os, så vi kan starte dit behandlingsforløb.

Fedtfrysning

Klinik Frydendal er specialister i fedtfrysning

Jeg har gennem flere år specialiseret mig i fedtfrysning. Jeg har gennem årene opbygget en stor ekspertise og erfaring på området – derfor tør jeg godt at kalde mig selv for specialist i fedtfrysning.

Som klient hos Klinik Frydendal er du altid i trygge hænder. Dine ønsker og resultater kommer altid i første række, og du bliver taget seriøst og lyttet til.

Jeg sætter stor pris på at være i dialog med klienten, så jeg kan være sikker på, hvad ønskerne og forventningerne er, samtidig med, at klienten vil føle sig tryg og sikker på klinikken.

Jeg har valgt at investere i det bedste udstyr og de bedste maskiner, der findes på markedet. Det har jeg gjort for at være sikker på, at jeg kan yde dig den absolut bedste behandling. Jeg vil gerne have, at din oplevelse bliver positiv, og resultatet bliver fantastisk. Det rette udstyr sikrer også, at behandlingen bliver udført til perfektion.

Frydendal profil tæt cirkel

Kundetilfredshed er vigtig – det er vigtigt for mig, at du har en god oplevelse hele vejen igennem. Du skal og kan føle dig 100 % sikker og tryg hos Klinik Frydendal. Jeg vil stå klar til at besvare alle dine spørgsmål både før, under og efter behandlingen.

Jeg sigter altid efter at opnå det bedst mulige resultat. Man kan forbedre resultatet af behandlingen ved at kombinere fedtfrysning med shockwave. Derfor er der altid en gratis shockwave behandling med, når du får foretaget en fedtfrysning. 

Du er altid velkommen til at ringe til mig på telefon: 40 35 67 20 og få råd, vejledning og svar på dine spørgsmål – helt gratis og uforpligtende selvfølgelig.

Er du i tvivl om, hvorvidt jeg er den rigtige til at lave din fedtfrysnigsbehandling, så kan du starte med, at læse hvad tidligere kunder skriver om mig på Trustpilot.

Fedtfrysning før- og efter billeder

fedtfrysning-foer1fedtfrysning-efter1
fedtfrysning-foer2fedtfrysning-efter2
fedtfrysning-foer3.1fedtfrysning-efter3.1
fedtfrysning-foer3.2fedtfrysning-efter3.2
fedtfrysning-efter4.1fedtfrysning-foer4.1
fedtfrysning-foer4.2fedtfrysning-efter4.2
fedtfrysning-foer4.4fedtfrysning-efter4.4

Helle's fedtfrysning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Helle's fedtfrysning før- og efter billeder

Helle-2Helle-3