Fedtfrysning

Er du utilfreds med overskydende fedt på mave, overarme eller lår? Så er fedtfrysning måske lige løsningen for dig.
 
 
 

Fedtfrysning – bestem selv hvor på kroppen du vil tabe dig

Det er ikke muligt at punktforbrænde fedt på kroppen. Selvom du følger en hård kostplan, og træner jævnligt, sidder “den der delle, der bare ikke vil gå væk” der desværre stadig. Det kan være frustrerende for mange, at de bruger mange timer i fitness centeret uden at opnå det helt store eller ønskede resultat. Derudover får du måske følelsen af, at du ikke selv har kontrollen over, hvilke steder på kroppen du taber dig.
 
Kirurgiske indgreb kan være smertefulde og tidskrævende. Derfor har Klinik Frydendal et alternativ til dig, der ønsker, at få fjernet fedtdepoterne nemt og hurtigt – nemlig fedtfrysning. En behandling der er nem, mild og mere eller mindre smertefri.

 

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er ikke en kirurgisk behandling, som en fedtsugning er. Det er faktisk en meget mild, skånsom og kontrolleret metode til at fjerne uønsket fedt forskellige steder på kroppen.
 
Metoden er langt mere sikker end andre behandlingsformer inden for klinisk fedtreduktion, såsom fedtsugning. Derudover er den ikke nær så tidskrævende, og du er fit-for-fight kort efter behandlingen.
 
Teknikken blev egentlig opdaget ved et tilfælde. I forbindelse med en undersøgelse af forfrysninger fandt man ud af at fedtceller var de første som frøs. Det gjorde det så muligt at udvikle en teknik, som kunne fryse fedtceller uden at gøre skade på andet væv.
Udfyld formularen og bliv ringet op. Så vil jeg ringe dig op og give dig personlig vejledning og rådgivning, samt svare på alle dine spørgsmål – Gratis og uforpligtende.
 
Du kan også læse mere om fedtfrysning her på siden.
Fedtfrysning Frydendal

Skriv til os

Sådan virker en fedtfrysning

En fedtfrysning er en smertefri behandling, der tager mellem 50-60 minutter. Efter en endt behandling vil du opnå en permanent fedtreduktion.

Det er en nem behandling, og du kan faktisk bare ligge og slappe af under behandlingen.

En fedtfrysning går ind og fjerner fedtdepoter, som du ikke kan komme af med. Fedtet bliver fjernet ved hjælp af vakuum og fedtet bliver suget op mellem to køleelementer. Vi fryser fedtet ned til -8 grader. Fedtcellerne kan ikke tåle at blive frosset så langt ned, så de krystalliserer. Eller med andre ord, de går i stykker, og kommer ikke igen. Det betyder, at du ikke kan tage på i det samme område igen. Denne behandlingsform er altså ideel til dig, der ønsker at tabe fedt på bestemte områder.

Efter behandlingen vil kroppen helt naturligt udskille de døde fedtceller. Derfor skal du være opmærksom på, at der kan gå op til 2 måneder, før du kan se det endelige resultat. Vi anbefaler derfor også, at du venter 4-5 uger med opfølgende behandlinger, da vi på den måde bedst muligt kan optimere behandlingen. Det er forskelligt, hvor mange behandlinger, der er nødvendige. Det afhænger af fedtmængden, hvilket selvfølgelig varierer fra person til person. Som regel er der dog tale om 1-3 behandlinger.

Fedtfrysning mave

Hvad er fordele ved fedtfrysning?

En fedtfrysning er en utrolig effektiv og langsigtet metode til fjernelse af uønsket fedt. Når man får foretaget en fedtfrysning, fjerner man fedtcellerne helt. De bliver altså ikke bare tømt for men – man fjerner dem simpelthen helt.  Derfor kan du være sikker på, at du ikke tager på igen, som mange oplever ved slankekure eller andre former for slankeformer.

Det bedste ved denne behandling er, at du helt selv kan vælge, hvorfra du vil have fjernet fedt. Så hvis det er dansehåndtagene, der generer, eller om det er inderlårene, du ønsker at få fjernet fedt fra, så kan vi hjælpe dig. Det eneste du skal gøre er at kontakte os. Du vælger helt selv – så ordner vi selvfølgelig resten.

En fedtfrysning giver dig et sundt og naturligt udseende, som gør dig endnu skønnere. Med fedtfrysning kan du skabe utrolig flotte former på din krop.

Smertefri behandling

Behandlingen er smertefri, og tager cirka en time pr område. Det er en meget afslappende behandling, og de fleste sidder og slapper af, læser en bog eller arbejder på computeren. Efter behandlingen vil du være i stand til at genoptage dine gøremål.

Heldigvis er bivirkninger ved en fedtfrysning ikke særlig slemme. Som nævnt fryser vi det behandlede område helt ned til -8 grader. Derfor kan du kort efter behandlingen føle at området er lidt følelsesløst og hævet. Det er heldigvis væk efter få minutter. Det er i meget sjældne tilfælde, at der kan gå et par timer. Derudover vil der være lidt rødme, hævelse og muligvis blå mærker. Det plejer typisk at fortage sig i løbet af maksimalt 5 dage.

Hvis der mod forventning skulle opstå smerter, kan de lindres ved hjælp af lidt smertestillende.  Ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte klinikken.

 

Her kan du oprette det indhold, der skal bruges inden for modulet.

Pris


Efterårstilbud – spar 2.500 kr. Nu 2.000 kr. for 2 påsætninger/håndtag inkl. shockwave
Normalpris 4.500 kr.

Få altid foretaget fedtfrysning af en ekspert

Selvom fedtfrysning er en ufarlig og mild procedure, kræver det som ved alle andre behandlinger stadig ekspertise, indsigt og erfaring til at udføre behandlingen korrekt.

Det er vigtigt, at din behandler anvender korrekt udstyr og maskiner. Derudover er det vigtigt, at din behandler har kendskab til den menneskelige fysiologi og effekterne af fedtfrysning. Forløbet og effekterne varierer nemlig fra person til person. Alder, køn og hudtype har indflydelse på behandlingen. Det er ikke alle, der har mulighed for at få en fedtfrysning – og det er vigtigt din behandler tager højde for dette.

En behandler med den rette erfaring og ekspertise, kan give dig det aller bedste resultat.

Hvor på kroppen kan jeg få foretaget en fedtfrysning?

Hos Kilnik Frydendal kan du få foretaget fedtfrysning på følgende områder af kroppen:
  • Maven 
  • Ridebukselår 
  • Dansehåndtag
  • Inderlår 
  • Hofter
  • Bryst (mænd)
  • BH-dellen

Kan jeg få en fedtfrysning?

Som ved alle andre behandlinger er der selvfølgelig nogle ting jeg som behandler og du som klient skal være opmærksom på. Det er ikke alle, der kan få en fedtfrysning. For at få en fedtfrysning skal du være 18 år, og du skal kunne skrive under på følgende:

Klinik Frydendal er specialister i fedtfrysning

Jeg har gennem flere år specialiseret mig i fedtfrysning. Jeg har gennem årene opbygget en stor ekspertise og erfaring på området – derfor tør jeg godt at kalde mig selv for specialist i fedtfrysning.

Som klient hos Klinik Frydendal er du altid i trygge hænder. Dine ønsker og resultater kommer altid i første række, og du bliver taget seriøst og lyttet til.

Jeg sætter stor pris på at være i dialog med klienten, så jeg kan være sikker på, hvad ønskerne og forventningerne er, samtidig med at klienten vil føle sig tryg og sikker på klinikken.

Jeg har valgt at investere i det bedste udstyr og de bedste maskiner, der findes på markedet. Det har jeg gjort for at være sikker på, at jeg kan yde dig den absolut bedste behandling. Jeg vil gerne have, at din oplevelse bliver positiv, og resultatet bliver fantastisk. Det rette udstyr sikrer også, at behandlingen bliver udført til perfektion.

Kundetilfredshed er vigtig – det er vigtigt for mig, at du har en god oplevelse hele vejen igennem. Du skal og kan føle dig 100 % sikker og tryg hos Klinik Frydendal. Jeg vil stå klar til at besvare alle dine spørgsmål både før, under og efter behandlingen.

Jeg sigter altid efter at opnå det bedst mulige resultat. Man kan forbedre resultatet af behandlingen ved at kombinere fedtfrysning med shockwaving. Derfor kører jeg nu med et tilbud, hvor du kan få en gratis shockwave behandling, når du får foretaget en fedtfrysning.

Du er altid velkommen til at ringe til mig og få råd, vejledning og svar på dine spørgsmål – helt gratis og uforpligtende selvfølgelig.

Fedtfrysning

Det siger kunderne

FEDTFRYSNING!*****
Super professionel klinik
Fået 2x fedtfrysning af Per med fantastisk resultat og fik udførlig forklaring samt vejledning så tryg ved behandling . Per er meget venlig og tillidsfuld.kan varmt anbefale klinikken

Ulla, Køge

FEDTFRYSNING*****
Jeg har været hos Klinik Frydendal mange gange efterhånden. Jeg har fået lavet såvel fedtfrysning, microneedleling og coollifting. Frydendal har en meget professionel tilgang til behandlingerne som han udfører. Resultaterne udebliver bestemt heller ikke.
Jeg er sekretær og har døjet med musearm/tennisalbue, som Frydendal har behandlet med shockwave og det må også siges at være noget der virker. Jeg blev den kvit efter at have fået shockwave 6-7 gange.
Bedste anbefaling herfra.

Tina

Fedtfrysning*****
Jeg kan varmt anbefale Klinik Frydendal. Jeg har fået foretaget to fedtfrysninger med rigtig gode resultater.
Ved sådanne behandlinger er det vigtigt for mig, at jeg føler mig tryg og at processen i behandlingen bliver forklaret, så jeg ved præcis, hvad der kommer til at ske, hvordan det føles og hvad jeg kan forvente bagefter. Per formår at opfylde dette og skabe en ramme, som gør at man føler sig i sikre hænder. Ligeledes er der sat god tid af til en, så der er tid til at stille alle spørgsmål man kan have på hjertet enten ift den behandling man får foretaget, men også ift andre behandlinger. Det skaber ro hos mig og det er kundepleje, jeg ikke har oplevet hos andre klinikker.

Michela

Fedtfrysning*****
Fantastisk kickstarter på et liv med mindre fedt
Jeg har kun godt at skrive om Per, og den behandling jeg har modtaget. Jeg havde for meget fedt om maven, og valgte at få en fedtfrysning. Efter første omgang havde jeg så gode resultater, at jeg valgte at få to behandlinger yderligere. Jeg er meget glad for de seks cm jeg er blevet mindre om taljen og som bonus på armene. Ud over det, vil jeg rose Per for hans skønne person og gode vejledning. Han har fra starten af været ærlig ift. de resultater jeg kunne forvente. Jeg har forholdt mig til fedtfrysningen som en motivation til en bedre livstil – så jeg har også løbet en del og spist bedre. Det har selvfølgelig hjulpet til alle steder på kroppen. Tak for vores snakke, vejledning, ekstra gaver og behandling.

Natalia

Fedtfrysning*****
Jeg kan varmt anbefale Klinik…
Jeg kan varmt anbefale Klinik Frydendal. Per er dygtig, kompetent og man føler sig i trykke hænder. Har fået lavet fedtfrysning og venter spændt på resultatet.

Sonja, Glostrup

Ønsker du vide mere?

Ring til os for råd og vejledning til den mest optimale behandling

* Alle behandlingsresultater kan variere fra person til person.