Cool lifting

Revolutionerende og effektivt

Cool Lifting er en helt ny og innovativ metode til effektiv behandling af rynker. Du vil får derfor den måske hurtigste rynkebehandling nogensinde. Metoden forbedrer hudens tekstur og kvalitet, og du vil opleve synlige resultater inden for bare fem minutter.

Cool Lifting er et revolutionerende system. Man udfører en CO2-behandling under et kraftigt tryk og lav temperatur, med en høj koncentration af hyaluronsyre boostes kollagen- og elastindannelsen i huden, så den fremstår synligt yngre. Metoden er herudover ganske sikker, hurtig og særdeles effektiv, når det kommer til at mindske hudproblemer som fine linjer, rynker og ujævnheder i huden.

Øjeblikkelige resultater med Cool Lifting

Behandlingen er ny og innovativ, og derfor vil du opleve en øjeblikkelig virkning. Efter bare én behandling vil huden have fået et tydeligt løft, og den vil se forynget og opstrammet ud.

Behandlingen fjerner overfladiske linjer og reducerer dybe rynker. Samtidig efterlades huden blød og fugtet, da behandlingen giver intens fugt, der trænger dybt ind i huden. Herudover boostes hudens produktion af kollagen, der får huden til at fremstå yngre og med større elasticitet.

Kan Cool Lifting gøre noget for dig?

Behandlingen kan bruges mod flere problemer, udover at fjerne fine linjer og rynker kan det også give et fugtboost til tør og kedelig hud. Behandlingen virker over længere tid, da genopbygningen af kollagen og elastin stimuleres.

Kort om Cool Lifting

  • Rynkereduktion – både dybe furer og fine linjer
  • Opstrammer slap hud
  • Kan anvendes på hele kroppen ved problemområder
  • Øjeblikkelig effekt
  • En behandling holder i op til 4 uger. Hvis du vælger 8 behandlinger med 1 behandling om ugen, kan resultatet holde helt op til 1 år

Cool Lifting til opstramning i ansigt og på kroppen

Mange vælger at anvende Cool Lifting i ansigtet, hvor de fine linjer, rynker og ujævnheder er mest fremtrædende, men den nye innovative metode kan også anvendes på kroppen. Her er metoden effektiv mod slap hud, hvor behandlingen ofte anvendes mod mormor-arme eller løse og slappe inderlår

Sådan foregår behandlingen

Din behandling tager ganske kort tid at udføre og du vil lynhurtigt begynde at kunne se resultater. Fremgangsmåden ved behandlingen er smertefri, og du vil ikke opleve ubehag. Du kan dog føle en prikken i huden, mens du også vil kunne mærke lufttrykket fra den pistol, der anvendes til behandlingen.

Behandlingen foregår ved, at der pustes ren ilt og hyaluronsyre med minusgrader på huden. Dette foregår under et kraftigt tryk. Ved nedkøling af huden dannes der et omvendt osmotisk tryk i cellerne, og således øges hudens fugt, som trænger op til overfladen.

Glattere hud?

Er du interesseret i glattere hud, fjernelse af ar m.m. ? Se mere om microneedling her.